Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

show.up tv a nagrania w sieci

Polecane posty

Gość gość

mam taki problem. Byłam glupia, chciałam dorobic a zarobki były baaardzo dobre . Nie pokazywalam twarzy ale czasami przechylilam ja lekko i generalnie były cały czas moje usta oraz charakterystyczny pieprzyk. Moje nagrania sa na stronie video recordings czy jest sposób aby zniknęły raz na zawsze z sieci? czy policja coś poradzi? w regulaminie pisze, ze nagrywanie materiałów jest niedozwolone .

Gość gość
Zalezy na jakiej stronie widnieja nagrania. Proces usuniecia na kazdej stronie moze wygladac inaczej. Policja nic nie pomoze raczej o ile nie jest to polska strona.

Gość gość
zawsze już gdzieś w sieci będziesz! poki co cicho. ale gdybys chciała robić karierę czy politykę uprawiac to ..... zawsze ożyją te Twoje dokonania. to robienie kariery....

Gość gość
Jaka to strona?

Gość gość
niech kazdy wie co robilas w zyciu

Gość gość
usta pieprzyk i duze cyki?

Gość martinka024
Trzeba uważać ale zazwyczaj takie rzeczy nie znikają z sieci. Na http://redtube.net.pl też można znaleźć zapisy z kamerek. Jak usuną z jednej strony to dodadzą na innej...

Gość kontradmirał
Daj spokój Czajka, masz super ciało, skoro już sie pokazałaś nago to możesz bez przeszkód isć w szoł biznes