Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Codziennie Umieram.

Polecane posty

Gość gość

Codziennie umieram...

Gość gość
A ja teraz nie moge spac, bo mam bardzo niespokojne mysli. Mam strasznie dziwne zycie. Nie wiem dlaczego spotykaja mnie b dziwne rzeczy i ciagle spotykac dziwnych ludzi. Serio. Jestem uczestnikiem badz swiadkiem dziwnych zdarzen. O co tu chodzi...?

Gość gość
Nic z tego nie rozumiem. Mam czasami dziwne przeczucia, zdarzaly mi sie sny od dziecka, ktore pozniej sie sprawdzaly, zwlaszcza jesli chodzi o jakies wazne wydarzenia w moim zyciu...

Gość gość
To co cie teraz martwi???opowiedz o tym...

Gość gość
Martwia mnie te dziwne rzeczy. Zastanawiam sie dlaczego ja i w jakim celu to wszystko mnie spotyka /spotkalo? I co z tego wyniknie.

Gość gość
No ale moze cos konkretniej???jakie rzeczy???

Gość gość
Zwlaszcza od momentu spotkania na mej drodze pewnego mezczyzny ktory jak podejrzewam mial powiazania z jakas albo sekta albo nie wiem czym...

Gość gość
Balam sie go.i wydawaloby sie jakby mial alter ego raz b spokojny czlowiek wrecz chlopaczek, a innym razem pewny siebie i mowiacy hmm jakby od rzeczy. Mowil o pewnych sprawach i mnie naprawde przerazal. Czesto trzesl sie, drzal, nie patrzyl w oczy.

Gość gość
To sie z nim nie spotykaj.Widocznie on wywoluje w tobie jakies leki...

Gość gość
A o jakich sprawach mowil???

Gość gość
Nie spotykam go juz. Przez pewien czas mialam z nim kontakt nie do konca z wlasnej woli, po prostu zdarzenie losowe, ale nie wierze w zyciu w przypadki. Mowil takie rzeczy ze mnie przerazaly, bylo tego wiele ale jedna z nich bylo np to ze mnie b ostrzegal i wrecz zaranial wyjechac wyprowadzic sie z okolicy bo czuje ze stanie sie cos zlego i bd b nieszczesliwa, albo ze ciazy na mnie pewna klatwa czy cos w tym rodzaju, bo rzekomo w mojej rodz byl jakis dawny orzodek Judasza czy cos i ktos kogos otrul. WTF? Takich reczy i tego typu podobnych mowil wiecej. Mowil tez ze szukal takiej duszy nie chodzilo raczej o bratnia czy cos w tym rodzaju ze b dlugo szukal...

Gość gość
Wgl to przepraszam autorke/a za rozwalenie tematu.

Gość gość
idź spać bo bredzisz

Gość gość
Tak tak,szukal takiej duszy jak ty ktora bedzie podatna na takie brednie...gosc sie nacpal czegos i mial jazdy a ty go sluchalas i robil ci wode z mozgu.Moja rada trzymaj sie od takich debili z dala!!!

Gość gość
Też masz "problem"! Uczepiłaś się jakiegoś czarnoksiężniczowego fanatyka bo sama jesteś podatna na takie pierdoły. Wierzysz w pierdoły to i Tobie się udziela! Nie ma czarnych mocy, duchów ani ludzi rzucających uroki itp. No weź że zmądrzej dziewczę! Mamy 21-wszy wiek a Ty rzępolisz o jakichś średniowiecznych pierdołach?!

Gość gość
Nic sie nie stalo :) przynajmniej sobie poczytalam o czyms ciekawym :) i tak nic mi lepszego nie pozostalo...chociaz w sumie to sama nie wiem po czesci mi smutno a po czesci nie...macie tak czasem ? Ehh plus uczucie nostalgii :(

Gość gość
zaufaj Maryi która ciebie bardzo kocha i tęskni za każdym twoim słowem i twoim pozdrowieniem. Ona , która może przenosić góry bardzo będzie szczęśliwa jeśli poprosisz ją o pomoc , chętnie da ci wszystko co potrzebne. Ofiaruj Jej swoje serce a wówczas będzie mogła umocnić cię na twojej trudnej drodze , napełnić cię swą miłością bez której nie da się zwyciężać . Barbara Kloss bardzo dużo napisała o miłości Maryi.

Gość gość
poczytaj o schizofrenii może on jest po prostu poważnie chory