Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OchOchOchOchotnik

Nielogiczne Ero

Polecane posty

Gość OchOchOchOchotnik

Bez żadnych problemów można tu pisać o ”dwóch batach", seksie grupowym, stosunkach kazirodczych, "najpierw w o***t, potem w usta". Zachwycać się sadyzmem. Zamiast publicznie, na ulicy, w parku, obnażać genitalia, to tu ”prosić o ocenę" zdjęć tych genitaliów bez obawy o mandat. To i wiele innych rzeczy tu WOLNO. A jest zaskakującym, że NIE WOLNO tu wypowiedzieć niektórych słów. o To przypomina jakiś fantastyczny kraj, w którym za zabicie człowieka nie grozi żadna kara, a za jazdę bez biletu można zostać powieszonym. o W "Moralnośc***ani Dulskiej" wytyka się pomieszanie pojęć co wolno, a czego nie wolno. Czy także na Ero nie mamy do czynienia z dulszczyzną? o Istnieje wiele słów, których sens zależy od kontekstu. Jeśli ja do mojej Miłej mówię o p******e, a Ona do mnie o huju, to nie po to aby obrażać, wulgaryzować, szokować, ale by wzajemnie się erotycznie pieścić PRAWDZIWYMI, nie zastępczymi, Imionami swych ukochanych szczególików. W ustach kiboli na ulicy te same słowa, są kompletnie czymś innym. No jak można tego nie rozumieć? o Oczywiście w moim tekście zobaczę zaraz gwiazdki, jak w oczach po uderzeniu pałką.

Gość gość
No w głowie się nie mieści. Nawet w tytule sztuki Zapolskiej tutejsza Dulska ingeruje dla porządku takiego, jaki ona rozumie. Komplentnie neutralne polskie tłumaczenie słowa ”anus" też zmasakrowane. DULSZCZYZNA!

Gość gość
Niestety racja a do tego na tym wulgarnym forum nie można napisać k/u/r/w/a, C/h/u/j, Ci/p/a itp zbieżne albo rozbieżne słowa bez cenzury?! Trzeba kombinować żeby zakląć buahahahaaaaaaaaa

Gość gość
Na tym forum nie tylko nie mozna uzywac wulgaryzmow jak takze nie mozna pisac o seksie. Jedynie z goscia jest to uznawane. Wtedy trudniej spersonalizowac nas jako rozmowcow. To jest dulszczyzna!

Gość gość
Kurwa. Mi sie nie udaje. :(

Gość OchOchOchOchotnik
No i to jest właśnie przekleństwo. Osoby, które używają słów p***a i huj jako przekleństw, wciskają w nie swą OSOBISTĄ wulgarność, ściągają na nie sztuczną odrazę Ogółu i stwarzają trudność leksykalną. Pochwa, wagina - terminologia medyczna. Cipeczka, kwiatuszek, motylek, bułeczka - infantylizm. A jakie jest na to słowo zwyczajne, Prawdziwe Imię? Serdeczne? Przecież jedynie TE, które wy, świniaki, tak splugawiacie!

Gość gość
Kur#wa

Gość gość
Kur#&8234;wa

Gość gość
Nie wiem jak zrobić spacje unicode:(

Gość Świstak trojański
"kuciapka" ;)

No wiecie: Po szerokim stawie pływa dziadek z babką Babka utonęła do góry kuciapką. Odwrócił się dziadek i zobaczył babkę Chwycił całą ręką za siwą kuciapkę. Wiosłuje do brzegu aż kuciapka trzeszczy Babka się wyrywa, szamoce i wrzeszczy. I wyciągnął na brzeg prawie ledwie żywą Wysuszył na słońcu kuciapeczkę siwą. Nie tak mi żal babki jak mi żal kuciapki Miałbym ja na zimę barana do czapki. ... Tak się obchodzi cenzurę. :p

Gość gość
:-D:-D