Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

badanie ginekologiczne poczas okresu

Polecane posty

Gość gość

Bardzo dlugo czekalam (7msc), zeby dostac sie to tej ginekolog, bo jest jedna z lepszych w moim miescie. Niestety jutro bede miala okres, bo juz czuje objawy, ze sie zbliza. Nie ma mozliwosci zmiany daty. Czy ginekolodzy badaja podczas okresu?

Gość gość
nie

Gość gość
bada

Gość gość
Badaja. Ja bym nie poszła w czasie miesiaczki, bo czuła bym się niekomfortowo.

Gość gość
Ja chce isc bo czekalam na wizyte ponad pol roku. mam problemy z krzepliwoscia krwi, stad skrzepy podczas okresu, bole w lydce, siniaki.. Chcialabym miec dziecko i sie do tego przygotowac.

Gość gość
Do jakiego ginekologa czeka się 7 miesięcy??

Gość gość
Do Boga

Gość gość
na fundusz sie czeka do niej. Mozesz isc do takiego co nawet na ciebie nie spojrzy i nie zbada nalezycie w ten sam dzien, ale jaki sens.

Gość gość
No to skoro chcesz mieć dziecko czy tam masz jakieś problemy to będziesz chodziła raz na pół roku :/? Niestety opieka ginekologiczna na nfz nic ci nie da i nie pomoże

Gość gość
Ja chodze na fundusz do lekarza, który przyjmuje praktycznie z marszu ( trzeba poczekać jedynie w kolejce). Chodzę do niego od 10 lat i nigdy mnie nie olal, zawsze bada dokładnie, pyta, odpowiada na pytania, daje skierowania.

Gość gość
Okres nie zmienia przypadkiem hmmm obrazu badania? Zacznij oddawać krew, po 3 latach będąc ZHDK wchodziłabyś bez kolejki.

Gość gość
ona przyjmuje tylko 2 razy w tyg i nie jest z mojego miasta.

Gość gość
Chce miec dziecko za kilka lat, nie od razu. Z reszta cos mi sie nalezy od tego kraju skoro pracuje. Nie mam zamiaru napychac kasy prywaciarzom. jesli lekarka stwierdzi, z epotrzebuje dodatkowe badania, nie ma problemu wykupie je. Gdy jest sie u niej juz pacjentem w razie ciazy czy problemow mozna liczyc na szybka wizyte, najgorzej pierwszy raz sie dostac.

Gość gość
To ja radzę poszukać dobrego ginekologa prywatnie jeśli ci na zdrowiu zależy.Na nfz chodziłam tylko po leki na infekcję intymne, lekarz przyjmuje codziennie w przychodni bez zapisów i zdarzyło się że wypisał mi leki na pałę bez badania

Gość gość
Chcialam oddawac krew ale mam niedoczynnosc tarczycy, ktora mnie wyklucza.

Gość gość
Konsultowalam z kuzynka, zeby mi poradzila jakiegos. Niemal kazdy cos kiedys zrobil zle, gdy slyszy sie o opowiadaniach kobiet, ze zle prowadzil ciaze, czy naciagal na badania. O tej babce mam same dobre opinie.

Gość gość
mi kazał przyjść na usg dopochwowe, ja mu mówię, że będę miała okres, a on mi na to, że nie szkodzi, ale nie poszłam, bo jednak stwierdziłam, że się za bardzo wstydzę, do kobiety może bym poszła, idź- nie musi Cię badać, tylko zrobi wywiad i zleci może jakieś badania i wyznaczy kolejną wizytę a jak np. będziesz w ciąży i będziesz potrzebowała lekarza na dziś to będziesz jechała do innego miasta? po co wynalazłaś taką trudno dostępną?

Gość gość
Gdy ktos jest dobry ma kolejki, nic nie poradze, ze w Polsce do specjalistow tyle sie czeka. Chodze, juz prywatnie do okulisty, endokrynologa bo zeby sie dostac, albo trzeba jechac do innego miasta albo trzeba isc do byle kogo.