Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćm00945

Pomocy

Polecane posty

Gość gośćm00945

Cześć mam na imię Marcin mam 21 lat i prosze o pomoc . Wynajmuje pokój od brata (w Angli) . Mieszkam z nim i jego dziewczyna (ona ma 31 lat a on 29) mają 2 dzieci . I moja bratowa jest bardzo zajefajna kobitka bardzo mi pomogła bo bylem rozbity i straciłem chęć do życia ( mój najlepszy przyjaciel zginął w wypadku samochodowym )Jest naprawdę kochaną osoba i zwierzam się jej z wszystkiego (jest moim przyjacielem ). To tyle na wstępie. Ale chodzi o to ze ona traktuje mnie jak swojego brata i tez mi się zwierza. No i widzę że od dłuższego czasu chodzi załamana . Oczywiście powiedziała mi dlaczego. Mój brat nie zadowala jej w łóżku. Myśli tylko o sobie i jak ona zrobi mu dobrze to on przysłowiowo odwraca się plecami i idzie spać. Powiedziała mi ze prubuje go nakierować w sypialni na właściwy tor ale on jest strasznie nie domyślny i nic nie kuma a kocha go i nie wie jak mu to powiedzieć (wyobrażam sobie ze to może być trudna rozmowa) i pomyślałem żeby jakoś podejść brata i pogadać z nim Szczeże jak facet z facetem i jej pomóc bo widzę ze jest z ich związkiem coraz gorzej i nie chce żeby (nie daj Boże ) się rozeszli. Wiec moje pytanie jest tego typu. 1 Czy powinienem się wtrącać i na kierować trochę brata? 2 Jak zrobic to delikatnie żeby nie wpadł w szał ze jego partnerka rozmawia ze mną o ich życiu erotycznym? Prosze o szczere odpowiedzi i z góry dzięki :)

Gość gość
chyba jednak lepiej,żeby to ona z nim pogadała,to ich prywatna sprawa i przecież powinni ze sobą szczerze rozmawiać. A jak Ty się wtrącisz to faktycznie brat się może wkurzyć i na Ciebie i na nią

Gość gośćm00945
Może i masz rację. Lepiej zostawię to im.