Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewnaa_kobietaa

Niegrzeczne fotki

Polecane posty

Gość Pewnaa_kobietaa

Piszę z kimś już kilka miesięcy. Piszemy o wszystkim. O seksie też. Wymieniliśmy się już zdjęciami. On chce zdjęcia w bieliźnie i bez... Boje się, że mogą się gdzieś przedostać. Czy wysyłaliście komuś takie fotki i czy źle się to skończyło?

Gość gość
Lepiej nie wysyłaj, później będzie Cię szantażować w chuuuj

Gość gość
Podstawowe pytanie czy się znacie, czy to nieznajomy?

Gość running man
Pod żadnym pozorem nie wysyłaj przez net mniej lub bardziej roznegliżowanych fotek, na których widoczna jest twoja twarz, lub jakiekolwiek inne elementy, które sprawią że będziesz rozpoznawalna przez znajomych, krewnych itp. Jeśli facet będzie nalegał na takie fotki to poślij go na drzewo.

Nieważne, jak długo się znacie i jak zażyła jest to znajomość. Po prostu nikt nie ma prawa mieć twoich kompromitujących zdjęć, które mógłby wykorzystać przeciwko Tobie teraz lub w przyszłości.

Gość gość878
Na twoim miejscu nie wysyłałbym. Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie. Jak już się poznacie bliżej i spotkacie kilka razy wówczas nie będą mu potrzebne fotki bo będzie cię widział na żywo zarówno w bieliźnie jak i bez.

Gość CzwarteImperium
Running nie psuj humoru. ;( Jeśli mu ufasz bardzo, to tak- z założeniem, że on też Ci coś prześle. ;) Wtedy obydwoje będziecie mieli kompromitujące was zdjęcia...ale tak naprawdę w takiej grze liczy się dojrzałość "partnerów"

Gość Pewnaa_kobietaa
Poznaliśmy się pół roku temu na kafe. Mówi że wszystko kasuje. To jest tylko wirtualna znajomość ale zależy mi na nim. Mówi, że wszystko kasuje co wysyłam.

Gość gość
Skoro nie wiecie jak macie na nazwisko i nie znacie swoich twarzy to czego się obawiasz?

Na kafe? Super. Na tym forum jest zapewne niewielki odsetek facetów, którzy dotąd nie leczyli się psychiatrycznie. Nie ma to jak uwierzyć w uśmiech losu. :p

Gość CzwarteImperium
Twoja decyzja. ;) Zawsze możesz powiedzieć jak coś wypłynie, że ktoś ci się włamywał do prywatnych folderów jakbyś gwiazda była. ;) Albo, że zgubiłaś telefon... ;)

Gość Pewnaa_kobietaa
Znamy tylko swoje imiona. Wiemy tylko z jakiego województwa jesteśmy. Zdjęcia wysyłaliśmy sobie ale takie zwykłe.

Gość gość
Więc co takiego się wydarzyło, że nagle zaczęłaś się obawiać?

Nie. To proste. Robisz zdjęcie bez twarzy i już. Dla pewności możesz podesłać je najpierw mnie, a ja wnikliwie przeanalizuję, czy zostało wykonane właściwie. Potem oczywiście skasuję. :classic_cool:

Gość CzwarteImperium
Przez ten temat nie będę spała pół nocy. 😴 Zwykłe zdjęcie mu wysłałaś i pisałaś z nim pewnie lekko zboczone maile. To też może opublikować przecież z Twoim "zwykłym"wizerunkiem. Już po ptokach. :P Żartuję. ;) To nie jest odpowiednie miejsce na takie pytania. Rób co Ty uważasz za słuszne, przecież my tutaj wszyscy się leczymy. :O

Gość Pewnaa_kobietaa
Pisaliśmy o wszystkim jak już wyżej napisałam. Bez żadnego tabu. Kręci mnie to i jego też. Boje się, że jeśli mu wyślę np w bieliźnie to trafią gdzieś do neta. Zobaczy mąż a wtedy rozwód pewny bo i tak mi już nie ufa.

Gość gość
Ufacie sobie?

Gość CzwarteImperium
A nie boisz się, że mąż przeczyta Twoje maile do niego? To dla mnie to samo. Co za różnica.

Imperium, nie da się w przekonujący sposób przypisać słów do byle zdjęcia, bo to nikogo nie ruszy. Ze zdjęciami jest inaczej. Wszystko tak naprawdę zależy od środowiska w jakim się obracasz, jaki jest stosunek do nagości twój i twojego otoczenia. Jeśli ktoś latem wystawia na słońce kuciapkę albo ptaka na nagiej plaży i paraduje z cyckami na wierzchu brzegiem morza, to nagość nie jest to dla niego problem. ;) Dla niektórych jednak będzie się to wiązać z dużym psychicznym dyskomfortem.

Gość Pewnaa_kobietaa
Ufam choć znam go tyle co sam mi o sobie mowi.

Gość Pewnaa_kobietaa
I co z tego, że mężatka?

Gość CzwarteImperium
Running czyli Ty nigdy nie chciałbyś zobaczyć nagich zdjęć żadnej mężatki? ;) Osobiście nie wstydzę się nagości, ale rzeczywiście niefajnie byłoby zobaczyć swoją ci=pkę w sieci na stronach dla koniobijców lub...na Kafeterii. :O To autorko jak z romansem. Zawsze ryzykujesz będąc w związku.Trzeba sobie ufać.

Gość CzwarteImperium
Running man dziś Najpierw spójrz mu w oczy. Potem bawcie się dalej w tę grę. Nie tak to działa. A jak mu za miesiąc odwali? Nawet wysyłając takie fotki mężowi ryzykujesz. Skąd wiesz czy za kilka miesięcy Cię nie zostawi i w ramach zemsty nie wstawi ich np. na FB?

Gość gość
Twój mąż coś podejrzewa?

Gość Pewnaa_kobietaa
Mąż nic nie wiem i nie podejrzewa. Ukrywam to. Tak jak on przed żoną.

Imperium, ja wiem, że nie tak to działa, ale nie mówimy już o nagich zdjęciach tylko, jak sama słusznie zauważyłaś, o romansie. Zdrada to jeden kroczek dalej niż wysyłanie nagich fotek. Potem nie będzie to już miało takiego znaczenia, zwłaszcza, jeśli facet także jest żonaty. ;)

Gość gość
Nawet gdyby gdzieś je wstawił to prawdopodobieństwo, że twój mąż je zobaczy i rozpozna na nich ciebie jest równe zeru

Gość Pewnaa_kobietaa
I dalej nie wiem co robić. To jest dużo starszy ode mnie facet.