Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulaa25

zalezy mi na nim, a on mnie nie chce...

Polecane posty

witam, podoba mi sie pewien chłopak od jakiegos czasu, w sumie nigdy nie bylismy razem. kiedys poznalismy sie w szkole, pozniej kontakt sie urwał, jakis czas temu kontakt powrocił, widzielismy sie pare razy, obiecywał mi wiele rzeczy, ja mu wierzyłam. sądziłam, ze teraz bede szczesliwa, od zawsze mi sie podobał, ale widocznie nie było mi pisane. odzywa sie do mnie z przerwami, za kazdym razem mi obiecuje, ze bedzie ze mna i takie tam, ja wczesniej mu wierzyłam, teraz to nie działa na mnie. ostatnio tez zaczał sie odzywac, potem przestał, a jakis czas temu zobaczyłam, ze chyba ma inna dziewczyne. czuje sie oszukana, bo nie wiem kim ja byłam dla niego w tej relacji? w czym jestem gorsza od tej dziewczyny? zalezy mi na nim, ale musze odpuscic, nie moge miec nikogo na siłe, trudno takie zycie... tylko dlaczego ja? nie wiem czym sobie zasłuzyłam na takie traktowanie? i co zle zrobiłam... nie załamuje sie tylko nie jestem w stanie tego zrozumiec. mam tylko nadzieje ze szybko zapomne o nim...i ze wiecej sie nie odezwie do mnie, bo nie chce zeby mieszał mi w głowie. takie zycie, byc moze trafiam na takich ach. jest mi smutno i czuje zal, to minie ale teraz jest mi strasznie przykro

Gość gość
Autorko!! Na siłę nikogo nie uszczęśliwisz. To po pierwsze!! A po drugie To nie on jeden jest na świecie. Nikt też nie może pokochać cię na siłę. Zobaczysz przyjdzie czas i pora że odnajdziesz kogoś tobie pisanego. Może to być za tydzień miesiąc lub nawet rok albo i dłużej.

nom wiem własnie , tak mi pisane jest...czuje rozgoryczenie i smutek. tylko czemu obiecywał cos czego nie miał zamiaru spełnic?? obietnice bez pokrycia. a ja to zabka , ktora dziecko sie bawi a potem gdy sie znudzi rzuci w kąt i tak chyba było ze mna... achnie wiem czy teraz tak łatwo zaufam innemu facetowi

Gość gość
on traktuje Cię jako koło zapasowe, tak to w skrócie, a przy okazji ćwiczy na tobie wątpliwej jakości "techniki uwodzenia" :)

Gość gość
pewnie tak jest, a ja głupia dałam sie nabrac, teraz bede ostrozniejsza. żle trafiłam i tyle, bede miec nauczkena przyszłosc

Gość ster2
czarnowidztwo, czy niebieskie ptaki?

Gość 56lA
zielono mu ?

Gość just4u1sC
brąz dzwoni *W&ab+*

bede zyła tak zeby on załował ze mnie odtracił. dam sobie rade, zawsze daje!! on to mój błąd