Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić rodziców na laptopa??

Polecane posty

Gość gość

Sprawa ma sie tak. Mam w domu baardzo starego kompa. Jest w kilku miejscach popękany, bardzo często sie zawiesza. Chciałabym mieć nowy, tym bardziej ze wyszły nowe i sa naprawdę ladne(dla mnie parametry to drugorzędność xd), takich cienkich jeszcze nie widziałam. Jak namówić mamę na coś takiego i jakiej firmy polecacie(upatrzyłam sobie najnowsze macbooki, ale nie wiem czy starczy kasy)??

Gość gość
zaproponuj wkład własny z kieszonkowego

Gość gość
pusta idiotka jak cię ie interesują parametry to potem się nie dziw że ci się zawiesza ile ma lat stary komputer? a jeśli chodzi o macbook to pewnie chcesz się nim lansować w szkole głupi bachor co z ciebie wyrośnie :O

Gość gość
Wkład(ok 2 tys) już dawno poszedł ;) wiem ze za ta cenę już mogłabym coś wybrać, ale nie chce nic szajsowatego i plastikowego. Dlatego np odrzuciłam samsunga, ma go wiele znajomych i wszyscy narzekają na obudowę.

Gość gość
dobrze sie ucz byc grzeczna i pomagaj w domu mamie , powiedz ze bys chciala dostac nowy komp na gwiazdke od wszystkich z rodziny niech sie złoza tz babcie rodzice ciotki itd tak podpowiedz starym

Gość gość
Ja mam samsunga już 3 lata i jeszcze nie miałem z nim problemów. PS. laptopami się nie rzuca 🖐️

Gość gość
Przykro mi, ze sa osoby, które po sprzęcie oceniają osoby. Pusta wieśniaczko. Obraziłas sie, bo ktoś być może będzie miał coś, co już dawno przekroczyło twój śmiesznie niski poziom??? Lansować w szkole? A co za idiota nosi laptopa do szkoły?! Ja sie zwyczajnie pytam, a tutaj od razu hejt. Idź na MyApple i tam trochę sie wyżyj. Ma 5-6 lat. Nie jest mi potrzebny do nie wiadomo jakich gier, chce zeby był ładny i nie był podrobka(większość producentów własnie podąża za liderem i wypuszcza kolejne kopie).

Gość gość
prawda bachora zabolała :D jesteś rozpuszczona więc rodzice na pewno ci kupią

Gość gość
chce nowego bo liczy sie przeciez wyglad laptopa :D nie no na kafe polowa to takie idiotki ze nadaja sie tylko do tego zeby zalac je ciepla sperma. Umuslowe dno.

Gość gość
Której w ryj? 🖐️

Gość gość
Przynajmniej poprawiasz mi humor swoim śmiesznym zachowaniem ;)

Gość gość
Tej ze wsi ;)

Gość gość
Jestem ciekawa, co by powiedziały osoby mając do wyboru mojego obecnego, strasznie mulacego sie kompa(bedącego w naprawie kilkanaście razy i i tak nic więcej nie da sie zrobić) i najnowszego jakiejs topowej firmy(niekoniecznie Apple, może być toshiba, dell, Asus itd.) z najnowsza wersja systemu.

Gość gość
komp w naprawie jest ujmą dla jego właściciela to oznaka że posiadacz jest gamoniem co do mulenia to prawdopodobnie twoja wina masz pewnie w nim dużo pierdołek więc jak powsadzasz je do nowego to będzie ci też mulił chyba że kupisz z lepszymi parametrami

Gość gość
głupi dzieciak :D

Gość gość
Hahahahaaaaaaa :):):)

Gość gość
skoro ciagle jest w naprawie , to rodzice sami chyba widza ze dalsza naprawa tego złomu nie ma sensu

Ciągle jest w naprawie, bo ofiary losu, stale gniazdka wyłamują, a nawet ekran potrafią "przypadkiem" od klawiatury oderwać :P.

Gość gość
Serio kasy nie starczy to ile chcesz dać na laptopa milion złotych?

Gość gość
kasę na nowy już masz, więc jak na razie to tylko kaprys, że chcesz lepszy, a rodzice kaprysom nie ulegają

Gość xylia
Moi rodzice kupili mi teraz w lipcu za to że miałam czerwony pasek na świadectwie nie brali kredytu ani pożyczki nie mają oszczędności po prostu pojechaliśmy do sklepu ojciec wyciągnął z portfela 2500 zł zapłacił oni mają firmę stać ich to nie problem

Gość gość
No w końcu ktoś normalniejszy :D