Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZielonePojęcie

Tylko kuzynka przyjaciela?

Polecane posty

Gość ZielonePojęcie

Witam, mam dość duży kłopot. Otóż jestem w paczce przyjaciół, w składzie 3 chłopaków, w tym mój kuzyn i 4 dziewczyny, w tym ja. Widzicie, cały czas ciągnie mnie do jednego chłopaka. Jest małomówny i dość mało o nim wiem jak na sześć lat znajomości, tyle co sama wychwycę, jest bardzo skromny, dojrzały, ale nie za poważny, serdeczny miły i po prostu...dobry. Do tego ma takie ciepłe oczy jak gorzka czekolada, śliczny uśmiech, duże dłonie...ale, rozmarzyłam się. Chodzi o to, że chyba coś ten teges czuję do niego więcej niż sympatię ale nie wiem jak to mu przekazać i czy go tym nie obrzydzę. Do top model mi dość daleko, chociaż jestem w miarę szczupła, ale po prostu gdy jesteśmy sam na sam na skrzyżowaniu (mamy tą samą drogę ze szkoły) to wykręca się od podania dłoni, ucieka wzrokiem, szybko idzie, nawet się jąka, a gdy wracamy w tej "paczce" to podaje dłoń każdemu, nawet mi. Nie wiem co o tym myśleć, czy jestem tak obrzydliwa, że nie chce nawet podać mi dłoni? Może jeszcze mi nie powiedział tego w twarz tylko przez to, że jestem kuzynką jego znajomego? Co o tym myśleć?

Gość gość
Myślę, że mu się podobasz, typowe zachowanie dla zakochanego, nieśmiałego chłopaka. Często się do niego uśmiechaj, to go ośmieli. Nie rób jednak pierwszego kroku.

Gość ZielonePojęcie
Dzięki, zobaczę co z tego wyjdzie

Gość gość
najlepiej złap go za jaja

Gość ZielonePojęcie
Hmm, za ostatnią radę dziękuję, ale nie korzystam.