Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Degustator 24 lata

ODDAJE KONTO MACIE PRZEGRYWY

Polecane posty

hasło: wszyscyzawodza x Chciałbym Patka żebyś pewnego dnia sie odezwała na meila, ale wiem ze tego nie zrobisz, wiem ze nigdy nie nadejdzie czas na pełną szczerość w twojej strony, ciągle tylko mnie wpędzasz w poczucie winy i brniesz w dalej w to co sobie ustaliłaś. Powtórze aż do orzygania po raz kolejny, nie ma w tobie ani odrobiny dobrej woli by w końcu na poważnie sobie wszystko wyjaśnić i wie że ty sie nigdy na to nie zdobędziesz, wolisz na mnie wszystko zwalać niż postawić na szczerość. Zresztą o czym ja marze, przecież ty sie tylko mną bawiłaś wiedząc o tym ze nigdy sie nie spotkamy, to dawało ci ochrone dla twoich gierek i kłamstw. Fajnie sie bawiłaś?! super!

Gość gość
Żegnaj,przegrywie ;)

Gość gość
ale to widać, że ona ściemnia wzięłabyś go na skejpa z kamerkami (z piwoszem chciałaś gadać więc masz skejpa) i byście sobie wszystko wyjaśnili, ale mitomanka tego nie zrobi bo sie tylko skompromitowała

Zawsze pisal pewnie nigdy sie nie spotkamy a ja nigdy nie mow nigdy a on i tak bym cie do domu nie zaprosil a zeby gdzies wyjsc nie mam kasy a ja to nie jest problem nie narzucalam sie pozniej bo mi bylo glupio kuzwa nie robcie ze mnie nie wiadomo kogo

Gość cipciarz 22 lata
hehe wiedziałem ze ta mitomanka kłamie na potęge :D🖐️

Gość gość
Oszka to zwykła szmata tak samo udaje ze pracuje a cały czas na kafe siedzi hihihi

Teraz widac ze smakosz to projekt pijaka ze niby oddal haslo myslales ze sie nie skapne :D

Gość gość
Oszkaa ma 15 lat :) dziecko...kiedyś dorosnie.. może...

Pijak a ty myslis ze jak z goscia piszesz to cie nikt nie pozna

Gość gość
ja p*****le oszka jaka ty jesteś zryta :D:D:D:D

Fajnie ze wreszcie pokazales swoja prawdziwa twarz i juz nie udawaj milutkiego i inteligentego bo kawal chama z ciebie spij slodko dobranoc

Gość gość
Oszka lecz sie na nogi bo na głowe za późno

Gość gość
ja dam sobie ręke uciąć ze to jest jakaś schizolka na rencie

Gość gość
pewnie tak jak psychol przegryw ciągnie kase z państwa na schizofrenie

Gość gość
pijak ameryki nie odkryłeś, jak ktoś siedzi całe dnie na kafe tak jak ona to wiadomym jest że nie pracuje w prawika kłamstwa o zarobionych milionach na bukmacherce uwierzyłeś? zapewne nie, no właśnie wiec tak samo to ze ona udaje ze pracuje nie musi oznaczać prawdy i zapewne nią nie jest

Gość gość
ja zauważyłam, że gdy oszka jest w podbramkowej sytuacji to próbuje trzech wariantów: A - zmienia temat B - ucieka C - pisze tekst 'a co ja sie będę tłumaczyła, przecież wy i tak mi nie uwierzycie' to jest najlepsze hehe to zamyka wszystko i daje jej pełne usprawiedliwienie Wyobrażacie sobie ze złodziej złapany w sklepie na gorącym uczynku tłumaczy sie w ten sposób ze "a co ja sie bede tłumaczyc przeciez wy i tak mi nie uwierzycie" hehe

Gość gość
ona chyba myślała ze tutaj są sami ludzie z IQ na poziomie muchy i że będzie mogła dowolnie wszystkimi obracać, ale sie przeliczyła hehe

Gość gość
weźcie dajcie spokój, ja sie tylko zastanawiam po huj ona wróciła i to ty ją pijak ściągnąłeś w zasadzie, bo zacząłes jej wypisywać zeby sie nie ukrywała pod gościem tylko zeby sie zaczęła logować i to był błąd

Gość gość
Bo chciał ją zdeptać

Gość PRAWIK 24
OSZKAA W*********J

Gość gość
czy ta dziewczyna ma honor? chyba nie

Gość gość
Ty wez pijak podwojną dawke ;)

Gość gość
pijak juz jej nie odpuści :D Asie cebule przecież też załatwił, jak ją namierzył to spitoliła

Gość gość
ale jak już kiedyś paru ludzi pisało ze ona kłamie to wtedy wielce ją broniliście haha, to z was jest teraz największy ubaw

Gość gość
nawet prawik przejrzał na oczy, mimo ze też był czas że miał różowe okularki, ale on sam dziś do niej mówi bezrobotna koleżanko hihihi