Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z życia wzięty

Polecane posty

Gość gość

To dotyczy nas wszystkich, mniejszych czy większych, starszych i młodszych, żyjących i umierających. Sklepy i supermarkety zazwyczaj zamykane są w godzinach 21-22, tu już są zamknięte. Do stacji benzynowej daleko.. co zrobić.. jak to poczynić sprawiedliwie.. odpowie mi ktoś? Znajdzie się taki hardy i poczciwy, aczkolwiek inteligentny w te czasy człowiek? Niech więc zacny człowiek się znajdzie i mi odpowie, czym prawdy zaraz się dowie. Srać mi się chce jak chuuj i to naprawdę w chuuj, a papieru jak ni ma jak ni ma. Co zrobić? Jak dalej żyć? Ręką się podetrzeć? CO ROBIĆ?!! W tej kafeterii są różni desperaci, ale jak mam poważny problem do cholery! Wymyślże ktoś coś!

Gość gość
wysraj się i umyj dupę pod prysznicem albo wodą z butelki plastikowej, jak to czynią Marokańcy w holenderskich szklarniach

Gość krusowa
Jesteś j.e.b.n.i.ęty :D

Gość gość
Jesień jest więc nazbieraj liści :-)

Gość gość
Weź gazetę najlepsza newsweek lub wyborcza, a jak takowych nie masz to Pani domu też może być :D

Gość gość
k******. jak to jebniety. suuka mi papier zuzyla. Zaprawdę Wam powiem, nie zamieszkujcie z kobietami, ani nie czyńcie ich zamieszkałymi sobie. Bo k*****a papieru nie bydzie.

Gość gość
BABA W MIESZKANIU ZAPOMNIJ O SRANIU