Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce się wyzalic..

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy będzie to kogoś obchodzilo czy też nie ale chciałam się po prostu wyzalic.. mam 20 lat studiuje zaocznie informatykę i pracuje.. jestem klebkiem nerwów.. zacznę od pracy. Pracuje jako opiekunka. Opiekuje się dzieckiem cioci mojego chłopaka. Wg umowy powinnam mieć na miesiąc 800zl i pracować od 8 do 15.00 . A wychodzi tak że z reguły jestem przynajmniej godzinę dłużej. Nie raz do wieczora. Bo ona musi sobie jeszcze to zrobić tamto sramto. Tylko ostatecznie w domu i tak nigdy nie ma obiadu i jest syf. Jedynym jej obowiązkiem jest zawiezienie starszego syna do szkoły i zrobienie zakupów. A codziennie słyszę Jaka to ona jest zmęczona.i nigdy nie wyrobie się na trzecią! I najlepsze jest to że jak mnie nie ma z 3 dni bo np zachoruje to da mi 100zl mniej. Ale już na to ile siedzę dłużej to nie patrzy . Jeszcze kiedyś stwierdziła że to ze zostane dłużej to się nic nie dzieje bo jestem prawie jak rodzina! O studiach nie wspomnę. Przez pracę nie mam się kiedy uczyć. Mam niepełnosprawnego brata( dystrofia mięśniowa) boje się ze moje dzieci też będą chore.. czuje się bardzo samotna mimo że mam przyjaciół i chłopaka.. a chłopak właśnie strzelił focha że poszlam się zobaczyć z koleżanką . Nie wiem nawet o co mu chodzi bo sam powiedział że nie przyjedzie dziś.. wiec co skoro go nie ma to ja musze mieć areszt domowy? Potrzebuje urlopu.. wakacji.. od tej całej nawalki.. a zwłaszcza od pracy , bo to ona mnie najbardziej wykańcza. Wykorzystują mnie a ja głupia zamiast się coś odezwać to sobie na to pozwalam. Zabijcie mnie:(.

Gość gość
mordercą niejestem ,ale moge cie zg****ić jak bedziesz chcieć,chcesz?:-P

Gość gość
Z rodziną dobrze wychodzi się na zdjęciu, a pieniądze psują przyjaźń. Weź przykład z mądrości ludowej i albo powiedz cioci, że będziesz do piętnastej najdłużej ze względu na swoje plany i obowiązki, albo zatrudnij się gdzie indziej, gdzie będą przynajmniej ednoznaczne warunki umowy.

Gość gość
Ehh chyba trzeba będzie poszukać innej pracy . tylko to nie takie proste bo ten starszy syn ma autyzm i trzeba go cały czas wozić do szkoły bo np wlasnie boi się sam chodzić . I tez jak ją zostawię w środku roku szkolnego to będę najgorszym człowiekiem na świecie-,- myślałam że może dotrwam do końca roku szkolnego i wtedy się zwolnienie