Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćM

Teraz bardzo Cie doceniam J

Polecane posty

Gość gośćM

Naprawde. Przypominam sobie wszystko i to jak wtedy byles przy mnie mimo ze mogłeś sie gniewać za to. Byłeś przy mnie a ja bardzo potrzebowalam bliskości i opieki. Docieniam.bardzo. bylam w b kiepskim stanie i wygladalam jak idz stad i nie wracaj, mimo to byles. Wysluchiwales i bliskoscia obdarzyles. Kobieta nie powinna a Ty nie odwrociles sie. Byles. Doceniam. Kocham. Po czasie. Pamietam. Zachowales sie lepiej niz nalezy. Naprawde, tak bardzo chcialbym Ci to powiedziec i spojrzec w Twoje piekne oczy. Uwielbiam je J. Jeśli nie wrócimy do siebie,zycze Ci wspanialego zycia i dobrej kobiety, bo zaslugujesz Gu........ Bylam i jestem Twoja. Chcoby myślami. Odmieniłeś moj swiat. Tylko Ty Skarbie to potrafisz. Umieram wyobrazajac sobie inna kobiete obok Ciebie.....

Gość gość
idioto

Gość gośćMartyna
Kocham Cie chyba naprawde J. Spieprzylam. A tzki mezczyzna zdarza sie b rzadko. Chce byc dla Ciebie wyjatkowa. Chce Ci dac wszystko i jeszcze wiecej bo dotknales najczulszego punktu, serca....

Gość gośćMartyna
Chcialabym zebys to wiedzial. Chce Ci to powiedziec prosto w twarz, w oczach pieknych oczach i spojrzenie ktore tak uwielbiam. Nikt, tak jak TY.....

Gość gośćMartyna
Nie wie co to milosc ale cos nieznanego ogarnelo moje serce i dusze odkad Cie poznalam. Co najwazniejsze uszczesliwiales mnie, doprowadzales do skrajnych emocji radosc gniew zazdrosc wrazliwosc rozpacz rozbawienie wszystko mi zapewniles i jeszcze wiecej. Wachlarz emocji przez i dzieki Tobie jak nigdy nikt. Uwielbialam chwile gdy bykes przy mnie. Spales, a ja uwielbialam na Ciebie patrzec, rozgniewalam Cie a pozniej czulam ulge ,ze to ja sie do tego przyczynilam, bo zalezalo Ci na mnie. Nie przezylabym gdyby inna wzbudzil w Tobie skrajne emocje. Umarlabym z bolu i zazdrosci. Pokochalam i cierpie, bo nie jestesmy razem przeze mnie......