Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Agresja...

Polecane posty

Gość gość

Hej ! Nie wiem czy powinnam tutaj o tym pisac, ale nie mam komu sie wygadac :( Mam problem z moim ojcem otóż wczoraj zrobił wielka awanture tak w sumie to bez powodu bo mama poprosila go zeby napisal mi usorawiedliwienie bo nie bylo mnie w.szkoke. On zaczal rzucac sie do mamy ze nie bedzie nic pisal, powiedzial tez ze jego to nie inreresuje. Nie powiem zabolało mnie to. Potem było tylko gorzej zaczal krzyczec, tłuc talerze i wyzywac. Nazwal mame idiotka, a.jak mama chciala mu wygarnac ze jak ty sie zachowujesz to on na to w*********j.Ja.siedzialam w pokoju, slyszalam jak mama mowila "co ty robisz czlowoeku opamietaj sie " a po chwili "do tego doszlo ze mnie popychasz io szarpiesz ? " A on tak jakby sie cieszyl z tego. Ogolnie wspomne ze zawsze mialam z tata dobry kontakt. zartowalismy i byl ze tak powiem bardzo dobrym ojcem, jak o cos go poprosilam to zazwyczaj mi pomagal., sluchal. Nie wiem co w niego wstapilo. Nadal jestem w szoku. Ogolnie kidys juz taka sytuacja sie zdarzylq ale to bylo dawno temu kirdys jak oracowal w takiej jednej firmie. Wtedy wyzywal sie na mamie krzyczac.A potem bylo juz OK. Najgorsze jest to ze dzis jakby nigdy nic przymila sie, zachowuje sie jakby nic sie nie wydarzylo. Ja do niego sie po tym slowem nie odezwalam NIE BEDE UDAWAC ZE NIC SIE NIE STALO ... ,bo sie stalo.Nawet za to nie prxeprosil Teraz czuje do niego taka zlosc nienawisc zal,.

Gość gość
ja takie cos mialam codziennie:O

Gość gość
To wspolczuje z calego serca :( Tylko to mnie po prostu meczy ze wszystko bylo OK a on wybuchl nagle bez powodu... Nie roxumiem tego i nie zrozumiem nigdy. I jeszcze udaje taka szczesliwa rodzinke dzis, tak jakby nie wiem amnezje mial wymazal to z pamieci .Nic sie nie ? Stalo sie duzo sie k***a stalo ... Przepraszam za wyrazenie