Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów wrócił pijany

Polecane posty

Gość gość

Mam dość, żyć mi się nie chce :(

Gość gość
Nie smutaj Czemu z nim jestes?

Gość gość
bo musi "być w związku"!!!

Gość gość
Ile masz lat?W malzenstwie jestes czy to narzeczenstwo lub tylko partnerstwo?Proste rozwiazania sa tymi najtrudniejszymi albo sie leczy albo won!

Gość gość
13 🖐️

Gość gość
o kulwa! to stara dupa jesteś:-P

Gość gośćbogda
wiem oczym piszesz zylam z takim czlowiekiem prawie 30 lat to jest udreka dla kobiety bledne kolo uciekaj niewiem czy masz tyle sily uciekaj ja zmarnowalam szmat zycia bylam z nim bo kochalam teraz wiem tez co to jest milosc toksyczna juz jestem wolna budze sie klade spac w spokoju bylo warto i tylko lat szkoda

Gość gość
To że facet pije często jest waszą winą bo w związku go izolowalyscie i izolujecie. Nasz związek jest bez zakłamania i TABU !!! Mój mąż jest zawsze zaangażowany w życie związku nawet jest Zawsze podczas badań ginekologiczny pochwy i wspierał porody a wy jak z obłuda się wstydzicie męża a obcego faceta ginekologa nie to macie i unika was i domu woli pić z kolegami i ma was tak jak wy jego w d***e !!!!

Gość gość
6;53 to się dopiero nastukał i bredzi

Gość gość
dziś -> czesz powiedzieć że twój mąż woli zaglądać w twoją pesde niż do kielicha? :D:D

Gość gośćhfchch
6:53 skoncz piertolic durna babo! Moj maz nie wyobraza sobie patrzec jak obcy facet grzebie mi w andzi wiec nie dupc flekow! Partnerstwo w zwiazku to bujda na resorach! W kazdym mozliwym temacie poruszasz ta kwestie, zanudzasz! Bez tego swojego Wieska nie umialabys sie sama obrocic! Baba uzalezniona od faceta no kurfa szczyt marzen... Idz leiej do psychiatry!