Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzcie prosze

Polecane posty

Gość gość

jakis czas temu wdałam się w romans z pewnym meżczyną. Pocztakowo codziennie pisał na gg. po kilku spotkaniach jego zapał jakby ustał, nigdy nie był wylewny, ale teraz odpowiada usmiechem, albo pólsłowkiem.. Cały czas jednak upewnia w tym ze chce wiecej.. Ja tez nie szukałam , nie szukam w nim partnera na całe zycie i on dobrze o tym wie, ze tylko w łozku go chce.. ' Jednak irytuje mnie to ze nie powie nic, ewentualni raz na kilka dni spyta co u mnie. Zlewa mnie prawda?

Gość gość
Tak zlewa cie to prawda a oboje w związku jesteście?

Gość gość
nie , ja mam meża, on jest sam. Nie wnikam w jego zycie prywatne, ale on nie oddałby swego wolnego stanu za nic..

Gość gość
Daj sobie spokój z nim....znajdz innego mowie ci...

Gość gość
dzifka :O

Gość gość
ale ja nie chce od niego nic, tylko tego co w łozku.. Ja wiem ze to zabrzmi jak wyznanie sfrustrowanej małolaty, ale to jedyny mezczyzna który potraktował mnie w łozkujak równą sobie i to mnie do niego ciagnie.. Nie znajde tez nowego, niegdy nie zdobędę się na odwage..Z nim tez był przypadek, gdyby mnie mąż nie uderzył, nie przespałabym się z nim..

Gość gość_on
ja bym znalazł innego skoro ten przestał się angażowac....

Gość gość
Maz uderzyl to jest ham....a ty odpusc go sobie mowie ci....maz cie nie zadowala?

Gość gość
ale ja nie chce sie puszczac, i nie chce szukać na siłę mężczyzny który potraktuje mnie jak kobiete, a nnie jak dzieffkę. Nie mam z seksem pozytywnych wspomnien, zreszta w ogole go nie lubie.. Jednak to ze nie traktował jak lakę dmuchaną , obudziło we mnie porzadanie.. Fakt przespałam sie z nim, pod wpływem impulsu , moze by mezowi zrobic nazłość.. Nie wiem.. On nigdy nie był wylewny w uczuciach i mimo ze ten kontakt kuleje mocno, to cały czas zapewnia ze chce ..

Gość gość
Autorko Przeszłam to samo Niestety prawda jest taka ze nie był tak zaangażowany jak Ty Szuka kogoś nowego a jak nie wychodzi to wraca chwilową myślą To typ łowcy nigdy nie będzie na dłużej niz sam tego nie będzie chciał

Gość gość
A ile masz lat? Moze przestalas go pociagac....

Gość gość
Skad jestes autorko?

Gość gość
29 ale jezeli chodzi o mój wygląd , to hmm .. niejedna by mi pozazdrościła.. Ja sie w to nie zaangazowałam przynajmniej nie uczuciowo.. Pytam chłodno, czy powinnam odpuscić, bo być moze on nie chce mmi zrobić przykrości i powiedziec wprost, a byc moze jest na tyle zajęty ze zwyczajnie nie ma czasu.. Nie chce sobie dopisywac jakis scenariuszy.. W łozku mi z nim dobrze i to wszystko. Nasze rozmowy nigdy nie były owocne i nigdy nie dażyłąm do tego by go lepiej poznać, by własnie uniknąc mieszania w to uczuc

Gość karinka199111
Miałam podobną sytuację z facetem z http://ekstaza.pl. Na początku był miły, czuły i obiecywał niewiadomo co. Później umówiliśmy się na spotkanie, doszło do zbliżenia i... cisza do dzisiaj. Szkoda, że faceci to takie dupki! :/

Gość gość
Odpusc sobie.....moze zycie malzenskie da się jeszcze uratować :-)

Gość gość
Nie wszyscy faceci sa dupkami...wypraszam sobie :-)

...ja szukam takiej znajomości, kobiety z którą można porozmawiać o wszystkim....o bzdurkach....może z tego się wywiąże coś więcej....ale nie jest łatwo znaleźć.... odpiszą kilka razy i tyle....albo znikają nagle.....ech

Gość gość
gdyby mąż mnie uderzył....nigdy bym nie wybaczyła....

Gość gość
Autorko masz@.... Mam tez pewien dylemat o którym chciałbym pogadac....mozna?

Gość gość
moje małżenstwo opiera sie tylko na dziecku i kredycie juz dość długo, męża unikam, a jak nie to przytrzyma. Potrzebowałam chyba troche czułosci.. w ktorej tez nie jestem wylewna.. I od razu zaznaczyłam ze męza nie zostawie, moze zwyczajnie się poddał, moze mu się znudziłam, a nie chce robic przykrości. Dał mi w łozku przy jednym zblizeniu wiecej niz otrzymałam od meza przez kilka lat.. To nie tak ze wykorzystał, bo bynajmniej tak tego nie czuje, spotkalismy się kilka razy, mimo ze dzieli nas pół polski.. Bardziej to chyba ja wykorzystałam to ze chiał. Zreszta fizycznie krecił mnie niebagatelni.. Przy nim poraz pierwszy miałam orgazm z mezczyzną i chyba to sentyment..

Gość gość
Trochę mi ciebie szkoda ale i tez trochę powinnas za swoje oberwac....

Gość gość
Autorko jesteś?

Gość gość
to chyba nie ma znaczenia gdzie mieszkam.. No chyba ze polska pogrupowana w jakis kategriach ,

Gość gość
Tez mam podobmy problem i dlatego wolałbym na priv przejsc....

Gość gość
47807891 gg napisz

Gość gość
A napiszesz ma@ gg później bede mial hmm?

Gość gość
nie, bede dostepna jeszcze chwilke i ide do pracy

Gość gość
Później chciałbym pogadac ale trudno....

Gość gość
Hehe jakie pieski napalone :D Co za nieudaczniki :D