Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam bratniej duszy, przyjaciela

Polecane posty

Gość gość
Dobry wieczor Ksiezniczko:D wczoraj nie moglem siedziec wieczorem bo zonka zle sie czula i musialem sie nia zajac, dzisiaj wcale nie jest lepiej:). Dzisiaj wrocilem z pracy zmeczony, cos sie po domu pokrece zrobie kilka rzeczy niezbednych i zaraz trzeba bedzie isc spac:). Sproboje jutro sie troche wczesniej wyrobic to moze wieczorkiem popiszemy:D Trzymaj sie cieplutko🌼

Gość gość
Co będziesz podawała na dzisiejszy obiadek Brunetko Jestem głodny i chętnie pomoge w przygotowaniach

Gość gość
Nie ma tu nikogo?:( nic sie nie dzialo:(

Gość gość
Tylko wiatr i zgliszcza Mężczyzna z synem na nich Czego od życia oczekują? Pewności , że jeszcze coś dobrego ich spotka?

Gość gośćP1
Witam wszystkich, co słychać. U mnie słoneczko wyszło, co prawda nie jest zbyt ciepło ale niema co narzekać.

Gość gość
Brunetko Już tu nie zagladasz :-( Wróć do nas Szepnij słówko czasem

Gość brunnnetka
Widzę, że nikogo nie ma, niektórzy tęsknili i dziś chyba są zajęci porzadkami przedświątecznymi :-D Dzień Dobry w sobotnie słoneczne popołudnie 🌼 :) Nie było mnie bo życie realne na maksa wciągnęło ale myślami byłam z Wami ;):)

Gość gośćP1
Witaj brunnnetka , a gdzie ten co tak do ciebie smolił cholewki ? Niby tak wzdychał do ciebie, a tu proszę chyba zapomniał.

Gość brunnnetka
Może gdzieś się schował?:-D Zaznaczam-Nie gryzę, nie ma się czego bać ;) Dziś piękna pogoda sprzyjała wszelkim pracom na ogródku. Mam już pierwsze przebiśniegi i krokusy :) Czuć wiosnę. Za tydzień Święta Wielkanocne :)

Gość gośćC
Hej brunetko Ogródek jest ważny Kwiatki oczywiście, że też A my bez Ciebie jak sieroty, znikąd myśli nowych Pozdrawiam

Pracujecie robaczki, ja mam dzis wolne Jeszcze w łóżeczku Jutro będzie zupełnie inaczej Ale to dopiero jutro:-)

Gość gośćP1
Cześć brunnnetko. Widzę że ten bardzo zainteresowany nie pojawił się. Nie przejmuj się, ale widzisz jak to nie można ufać facetom. Mi się podobasz, gdybym nie miał żony i dzieci to kto wie .........