Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIDZIAŁY GAŁY

Polecane posty

Gość gość

co brały --- jedno z najbardziej prymitywnych powiedzonek! Po co tak piszecie? Ludzie popełniają błędy, nie zawsze są w stanie wszystko przewidzieć! Czy wy musicie tak dogryzać wszystkim dookoła tym prostackim określeniem?!

Gość gość
mnie też to denerwuje, mamuski sie madrza

Gość gość
Zgadzam się. A niech sobie piszą, widocznie muszą się jakoś dowartościować!

Gość gość
a ja powiem tak, rzadko ktoś zmienia się o 180 stopni i zazwyczaj jest tak, że laska widzi wady faceta, ale marzy jej się biała suknia i wesele, potem różowy bobasek, poza tym liczy że on po ślubie zmieni się na lepsze, więc leci do tego ołtarza, a potem płacz i zgrzytanie zębami, bo on się zmienił, ale na jeszcze gorsze

Gość gość
Określenie może i prostackie ale za to prawdziwe .

Gość gość
Prostackie i niestety często nieprawdziwe, ale widocznie obrończyń tego prymitywizmu nie stać na merotoryczne argumenty

Gość gość
13:09 więc jednak skoro zmienił się na gorsze, to znaczy że nie dało się przewidzieć, że będzie taki - więc jednak NIE widziały gały, co brały - autorko, zgadzam się z tobą, określenie mega krzywdzące i prymitywne

Gość gość
to ja wam odpowiem kolejnym jak wy to mówicie prostackim powiedzonkiem: PRAWDA W OCZY KOLE?

Gość gość
Ciężko przewidzieć, jak to będzie w przyszlości. Wiadomo, że jak ludzie są młodzi, to szaleją, wychodzą ze znajomymi itp., ale jak zakłada się rodzinę, to trzeba jednak przystopować, zając się rodziną itp., a nie szaleć... i wiele osób to rozumie, normalny człowiek to rozumie, ale niestety nie wszyscy są normalni. Ja się rozwiodłam, bo mój mąz tego nie rozumiał, że jak ma rodzinę, to nie może z kumplami wychodzić na całe noce i nie odbierać telefonu. Ja jak nie miałam dziecka, to też lubiłam wyjść w sobotę do klubu, ale przecież nie będę dziecka komuś podrzucać i iść balować. Raz na jakiś czas można, ale nie co weekend. Wśród moich znajomych też byli imprezowicze, a teraz mają rodziny i przystopowali. Czasami jest też tak, że ktoś zachowuje się normalnie, a kilka lat po ślubie mu odbija. Albo znajduje sobie kochankę, np. w mojej rodzinie, wujek 45 l, odpowiedzialny mąż i ojciec znalazł sobie kochankę i zwiał do Anglii z nią. A byli normalną rodziną, ciotka zgrabna, zadbana, oboje pracowali, dom wybudowali, dwa auta mieli, dzieciaki w liceum, a nagle bum. Także nie ma reguły.

Gość gość
I jeszcze za błędy trzeba płacić.

Gość gość
13:09 więc jednak skoro zmienił się na gorsze, to znaczy że nie dało się przewidzieć, że będzie taki - więc jednak NIE widziały gały, co brały - autorko, zgadzam się z tobą, określenie mega krzywdzące i prymitywne x jeżeli miał wady, a ona liczyła na cud, to jednak widziały gały...

Gość gość
Tu autorka, ja osobiście nie żałuję żadnych wyborów życiowych, ale zwyczajnie żal mi niektórych dziewczyn. Nie dość, że mają ciężko to jeszcze się ich dobija. Gardzę ludźmi którzy potrafią drugiemu tylko przygadać. Nie da się wszystkiego przewidzieć, na te same sprawy patrzymy też różnie w zależności od swojego wieku. Więc wyrzućcie tę prymitywną gadkę do kosza.

Gość gość
up

Gość gość
bo na żywo to by w pisde dostaly :)

Gość gość
15,11 - rynsztok

Gość gość
Zacznijmy od tego że jak się ludzie poznają to są po prostu młodymi ludźmi, a po 15 latach razem są już całkowicie innymi ludźmi. Oboje i nawet jak widziały gały co brały to nieraz to co wydaje się zaletą lub co w najgorszym wypadku do zniesienia to po ślubie wydaje się już wadą i to w dodatku nie do zniesienia, więc gały niby widzą ale innym okiem, nierzeczywistym najczęściej

Gość gość
mam nadzieję że się opamiętacie i przestaniecie wypisywać to głupstwo