Gość daniel1302 Napisano Listopad 3, 2015 Witam, mam poważny problem. Wcześniej spotykałem się z szczupła ładną dziewczyną która występowała jako modelka Teraz 3 miesiące temu poznałem dziewczynę troche bardziej otyłą, ale zakochałem sie w niej, spodobała mi się Ona ma problemy ze sobą, ma rozstępy na brzuchu itp, ale to mi nie przeszkadza, nie przeszkadza mi to, że jest otyła itp... Popełniłem jeden błąd w związu: Pokazałem jej zdjęcie byłej, i od tego momentu wszystko sie zmieniło, powiedziała zebym nie mówił jej że jest piękna, żebym nie pisał jej tak i cały czas chodzi smutna... a ja mam ochote jej to co 5 minut mówić, moge na nią patrzeć nonstop... I tutaj sedno, chciałbym ją zaskoczyć ale już nie mam pomysłów kwiaty, kolacje, kawy, kino itp to nie działa... Chciałbym ją zaskoczyć, chciałbym, żeby wiedziała, że mi się podoba. Co zrobić? Umówiłem sie dzisiaj na 19. Co moge na szybko zrobić? Już nie mam sily... trace ochote na życie na wszystko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach