Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lekarka powiedziala ze mam malo czasu na ciaze

Polecane posty

Gość gość
Nie kazdy od razu znajdzie meza, niektore kobiety znajada swoja polowke po 30tce. Wg Twojego rozumowania mialy sie dac zaplodnic byle komu, byle tylko miec dziecko?

Gość gość
Nie mowie tu o kobietach co dopiero po 30 znalazly partnera. Mowie o wielich karierowiczkach, podrozniczkach co potem zasmiecaja fora i sa pelne zalu ze nie moga zajsc.

Gość gość
Sfrustrowany tempak urodzil w wieku 19 lat i sie pluje. Zrozum glabie ze ogromna wiekszosc kobiet okolo 30 zajdzie bez najmniejszego problemu a serduszkowaniem i mierzeniem tempek podniecaja sie kobiety w roznym wieku, starsze i mlodsze. Nie ma prawie zadnej roznicy w plodnosci miedzy grupa wiekowa 25-29 a 30-34. Prawdziwy spadek nastepuje po 35 a szczegolnie 38 r.z i wtedy mozna panikowac. Tak czy siak przewazajaca wiekszosc kobiet do 40 zajdzie w ciaze w ciagu 6 mcy staran. Skoro w twoim Ciemnogrodzie trzeba rodzic zaraz po zawodowce bo tak sie przyjelo to nie znaczy ze po 30 nie mozna z jakichs biologicznych przyczyn.

Gość gość
*tępaku. Chyba za duzo tu przebywam..

Gość gość
Tepak to Cie zrobil. Jak narazie to nie urodzilam dziecka(no chyba ze Ty wiesz lepiej) idz kly jadowe wyjmij bo jak sie ugryziesz w jezyk to koniec ;p

Gość gość zuza
Powiem tak tarczyca chora mam od dziecka nigdy nie stwierdzono konkretnie czy nadczynność czy niedoczynność w każdym razie na 100%wolę guzowate. Proble Z zajściem duży 2 dzieci i za każdym razem leczenie przed ost ciąża miałam wybór ciaza albo operacja 99%lekarzy kazało usunąć a ten 1 kazał zajść i po porodzie operacja. Dużo w ciąży przeszłam, ale urodziłam a dziś po 6 m-cach od porodu szykuje się do operacji czy dobrze zrobiłam nie wiem wiem tylko tyle ze już mam swoje dzieci i jakby co to jestem spełniona choć bardzo za dziećmi nie przepadam w sumie mam zdrowy rozsądek i podejście do nich ogólnie do dzieci. Więc autorko będziesz miała dużo za i przeciw ale tak naprawde sama zdecyduj też nie byłam gotowa ale postawiłam na dzieci są chwilę ze żałuję ale przechodzą jak widzę malucha którego będę musiała zostawić żeby iść na operacje

Gość gość
08:45 - bardzo dobrze, że nie urodziłaś dziecka. Zrób przysługe ludzkości i zostań bezdzietna.

Gość Mariannka909
Mnie lekarz tez powiedział , że mam ostatni dzwonek. Kazał brać ferti lady , suplement który wspomaga płodność , zdrowie przyszłej mamy.

Gość gość
13.44 ma rację tempa cię zrobił każdemu dokopujesz na forum debilu ! Ja chodzę i mam zawsze męża podczas każdego badania ginekologiczne go nawet pochwy wspierał porody. A gdy mamy partnera podczas badań do którego mamy prawo mieć go przy sobie jest to bądź co bądź niewygodny świadek dla lekarza wtedy musi się dokładnie określić z diagnozą! ! Często ginekolodzy wymyślają lub wyolbrzymiają stan zdrowotny by miał kolejne badania dla kasy. A gdy jest partner nie maga naciagac na kolejne badanie! !!

Gość Ewelinatka
Myślę że powinnas zdecydować się na dziecko. Sam fakt ze masz jakies problemy z hormonami spowoduje że staranie się o dziecko najprawdopodobniej potrwa. Mam podobna sytuację- rozregulowane hormony, jestem przed 30 i na dodatek mam PCOS. Po 2 latach starań bezskutecznych lekarz zaproponował mi kurację Inofemem. tym suplementem http://www.inofem.pl/ . Piję 2 razy dziennie po saszetce i widzę efekty. No i nie muszę łykać kwasu foliowego bo jest w składzie Inofemu,Czuje się o wiele lepiej i moja nadzieja na posiadanie dziecka jest coraz bardziej realna.