Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Robię prawo jazdy, ale nienawidzę jazd!

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem. Z wielką niechęcią chodzę na te jazdy, na samą myśl, że będę jechał z instruktorem chce mi się rzygać. W dodatku ciężko mi idzie ruszanie. Nie wiem czy nie zrezygnować. Jeździłem do tej pory 4 godz. Ręce mi się pocą na kierownicy.

Gość gość
Nie przejmuj się tak. Trochę luzu :-). Nie wszystkim to łatwo przychodzi. Jeśli ja jeżdżę, to każdy może :-) Daj sobie trochę czasu, opanujesz jazdę. Może nie będziesz kierowcą roku, ale na litość boską ... przecież tylu mułków nauczyło się tego.

Gość gość
Tutaj nie chodzi o to. Ja nie lubię jeździć. Nie lubię jeździć z jakimś capem obok. Ogólnie męczą mnie kontakty towarzyskie i te ich rady.

Gość gość
Jeżeli wcale nie lubisz jeździć to po cholere ci prawko.

Gość gość
To nie są kontakty towarzyskie. Nie chodzisz z nim na piwo. Płacisz mu i jest Ci potrzebny. Chyba, że ten konkretny Ci nie pasuje, to wtedy lepiej zmienić instruktora.

daj sobie czas, przeciez nie od razu będziesz kierowcą rajdowym! spokojnie po paru godzinach będzie o wiele lepiej! głowa do góry!

Gość gość
Może sobie dam czas, jak mi nie będzie szło to rezygnuje, bo i tak nie płaciłem całych pieniędzy. Po cholerę mam wywalać kasę w błoto, w dodatku nie wiem czy bym wyrobił z jazdami, a od stycznia wchodzą nowe przepisy.

Gość gość
A ja tam bardzo lubię jazdy! Mam bardzo fajnego instruktora ze szkoły jazdy ALien (http://www.alien.szczecin.pl/) i bardzo dobrze mi się z nim jeździ. Nie mozesz sobie zmienić swojego, na innego?

Gość gość
Wlasnie z tego powodu nie zdecydowalam sie jeszcze na kurs prawa jazdy. No po prostu nie widze siebie za kierownicą a jesli juz to jako tą, która powoduje jakis wypadek samochodowy :D po prostu nie kazdy czuje sie dobrze i swobodnie za kierownicą, nie ma w tym nic zlego. Ale jesli 4 h juz przezyles to nie poddawaj sie. Sama zamierzam kiedys sie przemóc i zdac prawko!

Gość gość
Może to kwestia nieodpowiedniego instruktora który Cie stresuje.. Ze swojej strony mogę polecic ci szkole jazdy http://manewr.com.pl/ w ktorej pracuja naprawde swietni nauczyciele jazdy, przede wszystkim z odpowiednim podejściem do kursanta