Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rzucić urok miłosny na faceta by się we mnie zakochał ???

Polecane posty

Gość gość

znacie sprawdzone, moze jakies metody starych cyganek sprzed lat albo szamanów ?

Gość gość
uppp

Gość gość
Po porzuceniu przez dziewczynę nie wiedziałem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Wszystko mi ją przypominało. Co chwile miałem ochotę do niej napisać. Najgorsze było to że nie byłem w stanie zaangażować się w żadną inną relację, bo cały czas ją kochałem. Będąc już na skraju załamania trafiłem na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałem się na rytuał. Pomógł. Ukochana powróciła czyniąc mnie ponownie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

Gość gość
Tak , znam sposob :P być sobą i się za bardzo nie spinać

Gość gość
Po porzuceniu przez dziewczynę nie wiedziałem kompletnie co mam ze sobą zrobić. Wszystko mi ją przypominało. Co chwile miałem ochotę do niej napisać. Najgorsze było to że nie byłem w stanie zaangażować się w żadną inną relację, bo cały czas ją kochałem. Będąc już na skraju załamania trafiłem na stronę http://urok-milosny.pl i zdecydowałem się na rytuał. Pomógł. Ukochana powróciła czyniąc mnie ponownie najszczęśliwszym człowiekiem na świecie.

Gość gość
Magia naprawdę działa, jestem pewna bo w moim przypadku dokonała cuda. Rytuał wykonałam sama i chłopak wrócił do mnie błagając o wybaczenie. Teraz o mnie dba i jest naprawdę cudownie. Jak ktoś chce to piszcie monia-gruszecka@tlen.pl to napisze jak odprawiłam swój rytuał

Gość gość
Moja dobra koleżanka zachwalała mi wróżkę Diane, pomogla jej w powrocie chłopaka. Ja tez posłuchałam jej rad i jest duża poprawa w moim związku.