Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna_jagodziankaa

mam dość męża

Polecane posty

nie wiem co mam robić dalej. Mieszkam z ojcem. Mąż był za granicą, dowiedziałam się o nim kilku rzeczy i zostawiłam go. Niby poszedł po rozum do głowy, przepraszał, błagał, aż dałam mu drugą szansę. Przyjechał i zamieszkał mnie. Było dobrze tydzień. Tydzień!! I znowu to samo. Pije, źle się odzywa, zabrania mi kontaktu z mamą (on z nią nie rozmawia), czasem jadę do niej na cały dzień by odpocząć, jak wracam to wielka awantura, że mnie tyle czasu nie było. Jak na razie nie pracuje nawet i ja też nie mogę pracować bo ma wielkie pretensje! Jak mam to dalej rozegrać? Nie wiem juz sama co mam robić, jestem za młoda żeby się tak męczyć a ze względu na dziecko z nim nie będę. Jak delikatnie (żeby awantury nie było) mu ozajmić, żeby sie wyprowadził? Ja chcę być w końcu szczęśliwa a teraz czuje się jak bym była tylko do sprzątania, gotowania i zajmowania się dzieckiem, przestałam o siebie dbać totalnie z braku czasu. Po prostu czuję się wykorzystana i oszukana

Gość gość
Jedyne wyjscie to wyrzucenie go z domu

Gość gość
Delikatnie? Z takimi to nie warto sie cackac :) Ja bym wziela przy okazji kogos z rodziny jakby nie chcial sie wynieść

ja po prostu się boję krzyku i awantury... nie tyle co ja ale nie chcę żeby moje dziecko widziało takie rzeczy.. mu nawet przeszkadza to, że robię prawo jazdy!!