Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci, którzy chodziliz pięknymi,ale na żony wzięli mało urodziwe kobiety.

Polecane posty

Gość gość

Jestem kobietą. Oceniam siebie jako osobę ładną, ale bez przesady. Mam kilku znajomych, którzy chodzili z mega ładnymi kobietami, za którymi faceci się bardzo oglądali, natmoiast duża część z nich potem na żonę wzięła sobie dziewczyny deliaktnie mówiąc kontrastujące z tamtymi byłymi. Niektórzy z nich mają po prostu żony o nieciekawych twarzach, no brzydkie - nie bójmy się tego słowa. Dlaczego faceci tak robią? Dlaczego jakby się rozejrzeć to mnóstwo tak robi? Czy piękna żona to dla nich brak spokoju, że ktoś ukradnie? ;) Czy piękna to najczęściej nieciekawa z charakteru, skoro jej miejsce koniec końców zajmuje średnio ładna? Komentujcie, jak to Waszym zdaniem kobiety, jest.

Gość gość
* brak spokoju, że może nikt nie ukradnie skoro nie jest tzw. klasą najwyższą - miało być

Gość gość
Coś w tym jest. Ja jestem bardzo atrakcyjną kobietą, miałam zawsze przystojnych facetów, a mój mąż jest raczej przeciętny.

Gość gość
Ja natomiast jestem tak wstrętny i nie ładny że mnie żadna nie chce nawet tak

Gość gość
22:20, czy nie było czasem tak, że ci superprzystojniacy to byli za bardzo zapatrzeni w siebie? Co spodobało Ci się w Twoim mężu, poza wyglądem, że jesteś dziś z nim w związku małżeńskim? Czy miałaś może tak, że wygląd w ogóle Ci się jego nie podobaŁ?

Gość gość
Co mi się spodobało? Przede wszystkim poważne myślenie o życiu, jakieś plany na przyszłość, a nie tylko imprezy.. inteligencja. A poprzednicy byli strasznymi dupkami. Jeden zdradził mnie z przyjaciółką, drugi zaczął brać narkotyki i dilować, a trzeci był okropnym egoistą.

Gość gość
widzisz, coś w tym jest, że osoby nieziemsko przystojne i BARDZO urodziwe są chyba tak przyzwyczajone do swojej wspanialosc fizycznej i wiedzą że wiele im sie w życiu udało / upiekło dzieki fizycznosci, że po prostu stają się za bardzo pewne siebie i przekonane, że im więcej wolno. Może podobnie est z kobietami ładnymi bardzo?

Gość gość
Ja jestem bardzo pewna siebie i czasem jak wychodzę z domu i spoglądam w lustro to myślę sobie "ale pięknie wyglądasz". Może i czasem uroda pomaga, ale bywa i tak, że przeszkadza.