Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodszy kolega z pracy ...

Polecane posty

Gość gość

Pracuje z pewnym chłopakiem. Od jakiś 2 miesięcy mamy ze sobą świetny kontakt. Jest mlodszy i jest typem cichego grzecznego faceta. Chciałabym się do niego zbliżyć, ciągnie mnie do niego... śni mi się po nocach. Nie wiąże z nim jakichkolwiek planów typu związek. Jestem zajęta... a jednak siedzi mi on w głowie i myślę o tym by w jakimś stopniu się do niego zbliżyć. .. nie mowie o łóżku. Chodzi mi bardziej o pocałunek czy przytulnie, spędzenie z nim czasu poza pracą...jakaś taka ciekawość we mnie siedzi, chyba intryguje mi jego sposób bycia. Czy ktoś miał podobnie ?

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Jesteś jego szefową?

Gość gość
nie

Gość gość
Nie nie jestem jego szefowa. Pracujemy na tym samym stanowisku. On 23 ja 26.

Gość gość
a pocalunek to nie zdrada ?

Gość gość
Prowo! kobiety nie interesują się cichymi grzecznymi mężczyznami chyba, że chcesz go pozbawić jaj i zrobić z niego swoją psiapsiółkę zresztą jesteś zajęta to po co chcesz kręcić z kimś innym?! By poczuć się lepiej?! Chcesz zranić jego uczucia tylko po to by poczuć się lepiej?! Nie masz serca ani sumienia!

Gość gość
Po co mieszać chłopakowi w głowie jak jesteś w związku? Dziwna jesteś.

Gość gość
Sam zaczął tą dziwną 'grę' ze mną. Komplementy, bycie blisko mnie itp. Jakoś tak utkwił mi w glowie i myslę o nim. I nie to nie jest prowo.

Gość gość
3 lata to żadna różnica. Mnie podrywala 10 lat starsza.

Gość gość
Rozstań się ze swoim facetem i wtedy dopiero flirtuj z innym.

Gość gość
Mnie też zajęta kobieta podrywała, postawiła mnie w takiej sytuacji, że nie wiedziałem co robić. Jeszcze fochy strzelała, że jej gdzieś nie zaprosze czy coś, bo na spojrzeniach się zatrzymało.. to jest chore.. kobieta nawet jak zajęta to wychodzi z założenia że facet ma zrobić pierwszy krok. Żałosne.

Gość gość
Nikogo nie podrywam. Nigdy nie spotkałam się z nim poza pracą. Chciałam po prostu dowiedzieć się czy ktoś też zafascynowany był kimś z pracy i jak to się potoczyło. Nie rozumiem dlaczego utknął mi w głowie. Nie należy on do atrakcyjnych facetow, jest przeciętny ale zabawny. To on raczej pierwszy się do mnie odzywa. Wysyła jakieś serduszka itp komplementy i zawsze się cieszy gdy mamy razem zmianę z tym ze w pracy już nie jest taki odważny. Jest wesoło ale trzyma dystans i chyba to mnie intryguje w nim.