Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fh1216

18 w domu

Polecane posty

witam. otóż za niecałe 3 tyg robie osiemnastke w domu( tzn w garażu) bo jest on nawet spory i cieplo jest w nim i wgl... osob bedzie okolo 30-35. tylko jak rozstawie stoly w tym garazu to pradopodobnie braknie miejsca na taniec... a gdzie indziej nie ma mozliwosci potanczyc.....chyba ze jakims cudem bedzie taki malutki plac w garazu jak dobrze upcham te stoly i wgl... sciany pozaslaniam firankami itp . muzyke puszcze bo mam porzadne kolumny i wzmacniacz :) zaznaczam ze nie wszyscy sa pijacy.... ale 25 osob napewno bedzie pijacych...mysle ze impreza bedzie sie krecic na zasadzie pogadac , cos wypic, posmiac i ewentualnie jak bedzie miejsce to potanczyc ( a jak cos to wyniesiemy ze 2 stoly i juz bedzie miejsca do tanca...) dodam ze to nie ma byc sztywna impreza z zasadami tylko robic co sie podoba.... :) zalozmy ze 25 osob by piło alkohol to ile by go pasowalo załatwic? na pewno skrzynke piwa lub 2 ale to przemysle jeszcze a jesli chodzi o wodke to wlasnie nie wiem...bedziemy pic dosyc ostro ze ludzie beda dobrze wstawieni....prawdopodobnie uda mi sie zalatwic ze 2 litry bimberku :) reszte wodka .. i tu pytanie ile okolo jej potrzeba ? 15l wodki ? mysle to zrobic tak ze powiem gosciom zeby nie kupowali prezentow tylko kto moze niech wezmie 0.5l wodki ..... :) co wy nato ? jak juz popijemy troche to napewno bedziemy cos spiewiac i wydurniac sie bo to jest wies xdd muzyczke napewno disco polo bo to znacznej wiekszosci zaproszonych odpowiada ta muzyka...moze jeszcze jakies zwykle pop/rock itp takie ogolnie do tanca i jakies wiejskie typu weselny klimat :D a jesli chodzi o jedzenie to zadnych cieplych dań nie mysle podawac... tylko zrobic kanapki(szynka ser jajko ogorek itp) moze jakies szaszłyczki lub po prostu chleb pokroic i szynke na talerzykach... chipsy jasna sprawa ze duzo i jakies paluszki....owoce tez kupie (jakies banany nektarynki)...jakas zagryche dać? moze ogorki kiszone? :) a jesli chodzi o napoje to 2l na łeb soku by chyba stykly wliczajac w to przepite... oczywiscie kawe/herbate bedzie mozna wypic jak cos :) jesli chodzi o samo ułożenie stołów to cos w stylu litery T lub E(bez srodkowej lini) lub kwadratowe C . gdyz zwykly prostokat lub koło nie jest mozliwe do zrealizowania ze wzgledu na kształt garażu . co wy o tym myslicie ? impreze mysle rozpoczac kolo 21 .. przedzialy wiekowe gosci to 16-19 lat .. wiekszosc nie bedzie potrzebowala transportu gdyz blisko mieszka itp..niektorzy zalatwia sobie sami... jesli by ktos usnął to sobie jakos dam rady z nim :D a sprawa z rodzicami wyglada nastepujaco: myslalem zeby gdzie sobie pojechali na jakas impreze (lecz nie wiem czy to wypali) a wtedy siostra z chlopakiem pomagaly by mi w oragnizacji (podac cos itp) no i swietowaly by tez z nami.. siostra 22lat to by tam ogarnela jak cos :D

napewno jakies filmiki bedziemy ogladac na komputerze bo ja tam czasem cos nagrywam itp jakies zdjecia , cos na youtube cos smiesznego itp ... a jak sie ostro napijemy to moze byc taka opcja ze na stolach bedziemy tanczyc lub na polu przy -5 stopniach xddd na serio to wchodzi w rachube bo to taka dosyc ostraaa bez zasad impreza... pasowanie jasna sprawa :D a jesli chodzi o wodke to bols lub stock :) i jak najwiecej bimbru ( mysle ze 2l bede mial spokojnie :D moze wiecej.... :)