Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w ten sposob schudne?

Polecane posty

Gość gość

Mam zamiar chodzić na fitness 2-3 razy w tygodniu + codziennie spacer 3-6km+zdrowe odzywianie. Czy w ten sposób schudnę? Ile ? Jak szybko?

Gość gość
Nikt ci tego nie powie bo wszystko zależy od twojej wagi i od tego ile będziesz ćwiczyć i co jeść. Zbyt wiele tu niewiadomych. Poza tym mogą dojść inne sprawy np. zdrowotne i utrudnić odchudzanie.

Gość gość
No i zależy co będziesz ćwiczyć, bo może to być MMA Power, a może być pilates.

Gość gość
wg mnie nalezaloby mniej jesc to po pierwsze, z tym systemem schudniesz bankowo. Ruch spowoduje lepsza kondycje, co za tym idzie zdrowie i oczywiscie przyspieszy odchudzanie. Mnie wystarcxzylo rzucic slodycze i mam 5 kg mniej, ale ja z kosci na osci raczej... zycze powodzenia

Gość gość
Ogólnie ocenia sie, że odchudzanie to 70-80% dieta i tylko 20-30% ćwiczenia.

Gość gość
Wiesz, zamiast się zastanawiać ile schudniesz to zacznij działać. Bo same zamiary to nic nie dadzą.

Gość gość
Mam 164cm i waze 58kg, mój cel to dość do 50 miec piękna figurę..nie będę miała jakiejś restrykcyjnej diety. Po prostu ograniczę sol cukier, będę pila dużo samej wody

Gość gość
No to nie licz na szybki i duży spadek. Wagę masz w normie więc równie dobrze możesz nic nie zrzucić.

Gość gość
Teoretycznie jest w normie,praktycznie mam mega oponkę,duży brzuch..

Gość gość
Na pewno dieta i aktywność fizyczna pomogą Ci schudnąć, możesz jeszcze ewentualnie zastanowić się na suplementem przyspieszajacym spalanie tkanki tłuszczowej np. produkt ALE SHAPE. Przyspieszy on na pewno odchudzanie.

Gość gośći
Po pierwsze piec posilkow dziennie. Poza tym kiedy cwiczysz np. na silowni to nie patrz na wage. Miesnie sie rozbudowuja i waza wiecej niz tluszcz. Radze nie patrzec na wage ile na zgubione centymetry. Takie rady udzielil mi trener personalny i serio to lepsze jest od wskakiwania na wage. Nie wiem tez czy nie za duzo sobie bierzesz na glowe... Znajac zycie odechce Ci sie albo cwiczen albo spacerow. Wystarczy zdrowo sie odzywac i cwiczyc 3x w tygodniu.

Gość lidero33
Jasne 5 posiłków dziennie to podstawa;) ja nawet po skończonej kuracji trzymam się tej zasady! Ja ogólnie swoje odchudzanie zaczęłam wraz z suplementem African Mango http://szczupla-kobieta.pl i wiem,że to był bardzo dobry wybór;)

Gość gość
Ja muszę schudnąć 2 kg. Ostatnio przeczytałam, zw wystarczy samo picie czerwonej herbaty po każdym posiłku, bo spala tłuszcz. Podobno w ciągu miesiąca można schudnąć 4-10 kg. Im wyższa waga, tym więcej spada.

Gość gość
Tu nie chodzi o zdrowe odzywianie do konca. Musi byc zdrowe i wartosciowe. Odpowiednia ilosc kcal w kazdym posilku. Jesli chcesz spalic tluszcz to najpierw rozgrzewka potem trening silowy na poszczegolne partie ciala a na koniec okolo 30 min biezni lub orbitrek