Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Gdzie w g贸ry

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Cze艣膰. W tym roku chcia艂abym troch臋 wcze艣niej zaplanowa膰 ferie dla dzieci. Jakie ciekawe miejsca w g贸rach mo偶ecie poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jak na ferie to zakopane.polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W zakopanym co roku jestem znudzi艂o mi sie wi臋c polecam g贸ry opawskie one s膮 w wojew贸dztwie opolskim w powiatach prudnickim nyskim niedaleko prudnika nysy paczkowa otmuchowa s艂awnym miastem w tych g贸rach s膮 G艂ucho艂azy a w Czechach zlate hory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najwy偶szym szczytem w polskiej cz臋艣ci g贸r opawskich opawskich jest biskupia kopa nieco ponad 800 metr贸w nad poziomem morza to najwy偶szy szczyt wojew贸dztwa opolskiego ja mam blisko ja mam tam 120 km mieszkam te偶 w opolskim wojew贸dztwie w powiecie namys艂owskim w gminie namys艂贸w do Opola jest od mojej miejscowo艣ci ko艂o Namys艂owa 60 km a z Opola te偶 60 km poczytaj sobie w necie o tych g贸rach poogl膮daj sobie zdj臋cia zachwycisz sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karpacz! Uwielbiam :) zima (zreszta nie tylko) jest przepieknie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
One s膮 niewysokie ale pi臋kne tam s膮 plusy jest tam ma艂o turyst贸w du偶o las贸w g贸rskie potoki np z艂oty potok mo偶na latem po nim pochodzi膰 zawsze jak tam przyje偶d偶am to chodz臋 po nim z Opola 偶eby tam dojecha膰 jed藕 na Prudnik po drodze jest Pr贸szk贸w takie miasteczko za opolem potem jest Prudnik w Prudniku jed藕 na G艂ucho艂azy lepiej we藕 nawigacje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w G艂ucho艂azach nie mam noclegu tylko w okolicy co roku w tym samym o艣rodku do G艂ucho艂az to je偶d偶臋 jak tam jestem na zakupy lub kupi膰 poczt贸wk臋 na lody z automatu lub do cz臋艣ci G艂ucho艂az o nazwie G艂ucho艂azy zdr贸j miasto jest pi臋kne miasto ma 15 tysi臋cy mieszka艅c贸w le偶y w wojew贸dztwie opolskim w powiecie nyskim w gminie G艂ucho艂azy niedaleko w Czechach jest urokliwe miasteczko zlate hory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W gminie G艂ucho艂azy jest wiele ciekawych wsi do jednej co roku je偶d偶臋 ona sie nazywa pokrzywna jarno艂t贸wek i moszczanka granicz膮 z pokrzywn膮 w Moszczance jest jeden z trzech w Europie most贸w do g贸ry nogami i 艂owisko le艣ne w jarno艂t贸wku jest tama w pokrzywnej park linowy niedawno obok parku linowego powsta艂 luksusowy hotel z basenami itd poczytaj sobie polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A i niedaleko w paczkowie i w nysie s膮 jeziora w nysie jezioro Nyskie w otmuchowie jezioro otmuchowskie mo偶na sie pok膮pa膰 to od pokrzywnej ok.20-30 km i 30 km jest te偶 do mosznej gdzie jest zamek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W g贸ry opawskie dojazd jest 艂atwy bo niedaleko Opola oko艂o 10 km jest autostrada A4 zjazd jest w Krapkowicach w strzelcach opolskich w brzegu najbli偶ej by艂o by w mie艣cie krapkowice zjecha膰 jak sie jedzie z obu stron np od strony Wroc艂awia i od strony Katowic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytaj polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I niedaleko strzelec opolskich jest g贸ra 艣wi臋tej Anny na wy偶ynie 艣l膮skiej te偶 to jest wojew贸dztwo opolskie niedaleko Opola jak sie jedzie na Kluczbork i ozimek jest w gminie ozimek wie艣 krasiej贸w gdzie jest jurapark zobaczcie sobie w Internecie lub odwied藕cie nic nie pisze bo nie chce zapeszy膰 艣wietnie tam jest zw艂aszcza w muzeum ziemi i w tunelu czasu one to s膮 dodatkowymi atrakcjami tam w juraparku w krasiejowie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpiszcie te偶 polecam i zapraszam do wojew贸dztwa opolskiego

Udost臋pnij ten post

ja w tym roku tez wyjezdzam, oczywiscie mase kasy poszlo juz na ciuchy i osprzet :P mam nadzieje ze bedzie fajnie... :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam g贸ry opawskie poczytaj o nich i obejrzyj zdj臋cia i ciekawostka nazwa tych g贸r sie wzi臋艂a od miasta opava w Czechach bo wi臋kszo艣膰 powierzchni tych g贸r le偶y w Czechach tylko niewielka w Polsce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
G贸ry opawskie to jedyne g贸ry w wojew贸dztwie opolskim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W pokrzywnej jest dobre czeskie piwo Holba w o艣rodku z艂ota dolina jest tam te偶 du偶y i ma艂y basen plac zabaw dla dzieci i przy furtce i bramie do o艣rodka jest strumyk mo偶na po nim pochodzi膰 w soboty wieczorem s膮 tam imprezy mo偶na w siatk臋 pogra膰 przed o艣rodkiem ten o艣rodek to kemping w pokrzywnej strona internetowa to Zlota dolina EU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W z艂otej dolinie s膮 tam pola namiotowe i domki ka偶dy ma sw贸j domek przed domkiem jest stolik 艂awka mo偶na co艣 zje艣膰 wypi膰 mo偶na na kocu na trawie pole偶e膰 zaraz za p艂otem jest zbocze g贸ry i na tym zboczu jest las i pachnie lasem co roku tam je偶d偶臋 a piwo kupuje sie tam w barze oraz jakie艣 frytki zapiekanki hamburgery lody itd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Odpiszcie i przeczytajcie prosz臋 was o to

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 betka300
Zdecydowanie Zakopane. Od kilku lat ju偶 wracam w to miejsce ze swoimi dzie膰mi. Jest wiele fajnych szlak贸w. Aquapark i z odpowiednim wyprzedzeniem mo偶na zarezerwowa膰 sobie noclegi w dobrych cenach ( wcale nie jest tak drogo jak niekt贸rzy m贸wi膮). Poza tym Krup贸wki maj膮 sw贸j niesamowity klimat. Na stronie jest ciekawy wpis: http://szerokiej-drogi.pl/zakopane-kochaj-albo-rzuc/ - o atrakcjach w tym miejscu. Mo偶esz sobie poczyta膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W Karpaczu jest bardzo pi臋knie a i ceny przyst臋pne. Ja kilka razy tam wyje偶d偶a艂am i zawsze ch臋tnie wracam :) noclegi znalaz艂am na stronie http://otonoc.pl/noclegi-Karpacz jest tam wiele ciekawych ofert. Ka偶dy znajdzie co艣 ciekawego dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ka偶de ferie sp臋dzam w Zakopanem i zawsze mam wynaj臋ty pok贸j w pensjonacie blisko Krup贸wek www.excelsior.com.pl jest to przytulne miejsce, blisko centrum, pokoje s膮 艂adne i przestronne. A Zakopane po prostu uwielbiam, jest to cudne miasteczko, w kt贸rym zawsze sp臋dzam dobre chwile

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
My w tym roku przelamujemy schemat corocznych wyjazdow w gory i wybieramy si臋 cala rodzinka do Norwegii z biurem podrozy http://polartravel.pl/ Najbardziej nie mog臋 doczekac si臋 widoku zorzy polarnej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Amarrrena
Karpacz, Szklarska Por臋ba albo 艢wierad贸w Zdr贸j mog膮 by膰 dobrym rozwi膮zaniem, bo jest dobra baza, a mniej ludzi. Sprawd藕 noclegi na bookapart.com i si臋 przekonaj :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szklarska por臋ba raj na ziemi kocham :) w lato jest rewelacyjnie, w zimie pewnie jeszcze lepiej sama bym chcia艂a pojecha膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bukowina Tatrza艅ska jest super dla dzieci a np U Marianny maja ceny nawet od 40 z艂 za noc wiec dla dzieci idealnie :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 radek88
Nie pytaj ludzi bo w wi臋kszo艣ci b臋dziesz tu mia艂a reklam臋. Poczytaj sobie darmowe przewodniki turystyczne http://darmowe-przewodniki.pl dowiesz si臋 co i gdzie na prawd臋 warto zwiedzi膰 gdzie pojecha膰 czy w jakie okolice pos艂a膰 dzieciaki by si臋 nie nudzi艂y chodz膮膰 tylko po muzeach

Udost臋pnij ten post