Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MariaKa86

DJ na Sylwestra Płock

Polecane posty

Gość MariaKa86

Witam, Organizujemy ze znajomymi Sylwestra- mamy wynajętą salę w Płocku na 30 osób i szukamy dobrego, sprawdzonego DJ-a. Wiele osób poleciło nam już Macieja z Flesh Agency, ale chyba jest dość oblegany, więc może znacie jakiegoś innego DJ-a od nich godnego polecenia? Z góry dzięki za odpowiedź.

Gość gość
Jeśli chodzi Ci o Macieja Wilkanowskiego (http://www.djmw.pl/) to rzeczywiście polecam- jeden z lepszych DJ-ów w Warszawie. Faktycznie jest oblegany, ale też DJ Adam z Flesh Agency jest dobry- prowadził wesele mojego kuzyna i impreza była bardzo udana.

Gość MariaKa86
Dzwoniłam tam i polecają mi DJ Adama od nich ( z Flesh Agency)- ktoś go kojarzy? Ogólnie znajomi mówią, że każdy DJ od nich się sprawdzi i mogę wybrać kogokolwiek i będzie dobrze, ale może ktoś był na imprezie prowadzonej przez tego DJ-a i może coś więcej powiedzieć? :)

Gość leoś
Nie znam nikogo z Flesh Agency osobiście, ale ze słyszenia owszem. Znajomi zawsze kogoś od nich biorą na wesela, imprezy integracyjne, sylwestry, urodziny itp- czyli są spoko ;) Ja mam za pół roku wesele i też skorzystam z ich usług.

Gość MariaKa86
Wybraliśmy jednak DJ-a Adama z Flesh Agency i nie żałuję. Obiecałam mu nawet, że w ramach podziękowań za super imprezę, napiszę tutaj opinię. :) No co mogę powiedzieć- facet zna się na rzeczy, wybrał świetną muzykę- wszystkim się podobało, no może poza koleżanką, która z noga w gipsie tańczyć nie mogła :P Bawiliśmy się do 5 rano :) A jeszcze prosił, żeby napisać, że nazwę zmienili na "Playdjs" i stronę z tego co widzę-http://playdjs.pl/