Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

doszlo do tego ze boje sie wyjsc z domu

Polecane posty

Gość gość

z moim 3 latkiem musze isc zaraz do sklepu na spore zakupy bo mamy pusta lodowke. Nie wiem jak ja to wytrzymam. Do sklepu trzeba isc ok 20 minut licząc ze ide z marudzacym malym dzieckiem. W drodze powrotnej zakupy w zeby, a jego pod pache. wiem, ze to może maly problem, ale ja już nie mam sil.

Gość gość
zapomniałam dodac ze samo ubieranie się do wyjścia będzie trwalo pol godziny jeśli laskawca pozwoli

Gość gość
To idź do pracy jak Ci cięzko

Gość gość
To czemu nie używasz w takich sytuacjach wózka?

Gość gość
Bo wstyd z takim dużym dzieckiem i wózkiem. Poza tym i tak ucieka. Jestem chora nie mam na nic sił, a żyć trzeba.

Gość gość
Wstyd :D? Gdzie ty mieszkasz? Przynajmniej byłoby Ci łatwiej wyjść po zakupy.

Gość gość
No co ty? Jeszcze zebym sie w takich chwilach cackala z 3 latkiem. Wozek,szybkie zakupy i juz. Na odczepnego kinderniespodzianka :P albo inny s**t. Nie wyobrazam sobie zyc bez wozka w awaryjnych sytuacjach. Co innego spacer a co innego zalatwienie szybko swoich spraw.

Gość gość
autorka to chyba totalna niedorajda Ludzie babo weź wózek z szelkami i po sprawie niech idzie na nogach jak chce a jak się zmęczy do wózka Zakupy pod wózek i hajla bajla ... WŁĄCZ MYŚLENIE AUTORKO !!

Gość gość
Przecież 3 latek to już duży chłopak, w przedszkolu też takie cyrki odstawić przy wyjściu na spacer?

Gość gość
Dobra już załatwiłam. Źle się dziś czuje po prostu. Wiecie jak to jest, matka nie ma zwolnienia na chorowanie.

Gość gość
Kurwa płacze, że jej ciężko pójść na zakupy z dzieckiem. Jakbyś musiała iść do pracy na 8 h to bys sie chyba zabiła... I nie p*****l, że chora jesteś, ludzie muszą czasami cały dzień w pracy siedzieć jak źle sie czują. A ty masz taki problem... trzeba było bachora nie robić,, ale wtedy to do pracy trzeba by bylo isc a to juz gorzej, co? boże jakie te baby są leniwe...

Gość gość
szczerze to wole isc do prac niż siedzieć caly czas z dzieckiem. nie wiem z którego zdania wywnioskowalas/es ze ja nie pracuje. owszem pracuje ale jestem na L4 bo mam grype.

Gość gość
swoja droga niezłe chamstwo tutaj siedzi

Gość gość
To kto sie zajmuje dzieckiem jak pracujesz? nie moze dzis sie tez nim zajac ten ktos? masz prawo odpoczac skoro pracujesz i jestes na zwolnieniu. A co do chamstwa... czego ty sie spodziewwalas po takim forum? przeciez to logiczne, ze tu siedza same sfrustrowane zazdrosnice i gimbaza, która ma za duzo wolnego i za duzo dostepu do internetu. To kto sie zajmuje dzieckiem oprocz ciebie, wlasnie jak jestes w pracy?

Gość gość
Chodzi do przedszkola, a później do babci . Ale teraz babcia chora. Dziecko ma katar i kaszel wiec siedzi w domu.

Gość gość
kurcze to nieciekawie. A nie masz jakiejs innej pomocy? twoj maz nie moze pojsc po zakupy np po pracy?

Gość gość
Ludzoe wyluzujcie:) ja tez wole isc do pracy jak jestem chora niz siedziec zmoim 2,5 latkiem:P w pracy to ja odpoczywam:)

Gość gość
Maz tez chory. dziś prosto z pracy poszedł do lekarza. No latwo nie jest.

Gość gość
Zrob zakupy online. Alez wy macie te problemy, hahaha :D

Gość gość
Kurde już zrobiłam te zakupy. Koniec tematu. Wyżalić się chciałam.

Gość gość
wy przeceniacie tą swoją robote na etaciku wielkie pracusie a c***a ja sie narobiłam w pracy cudów jakichś nie ma z tą cieżką robotą, chyba że ktoś na hali worki 25-kilowe by dźwigał ale wątpie aby tu ktoś robił taką robotę, a u mnie żeby było śmieszniej to do takiej roboty szukali pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności, z dzieciakiem nie jest lżej a często nawet cieżej jak ktoś za biureczkiem siedzi

Gość gość
13:59 wybacz ale jaaa akurat to w pracy odpoczywam chodz jest ciezka :) chyba nie masz dzieci !

Gość gość
Ja nie rozumie was. Dziewczyna chce rady a wy ja pojezdzacie. Ale z was wredne k***y ! Dlatego nie mam kolezanek tylko kolegow brrr...

Gość gość
rady już były, ja rozumiem autorkę, mój niedługo skończy 3 lata ale we wózku nieraz wożę jak chce mieć więcej spokoju, na ludzi sie nie chce oglądać bo to mi ma być lżej a nie żeby obcy sie w cudze życie wpieprzali. Zdarzało sie że robił wstyd choć taki ekstremalny to rzadko, zagryzało sie zęby i szło sie dalej, cóż życie. Kiedyś przeleci