Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest, że niektóre dziewczyny nie są nigdy same?

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka, lat 25, od czasów licealnych zawsze kogoś miała. Szczegółów nie znam, ale odkąd ją poznałam była w dłuższych związkach z trzema facetami. Pierwszego zostawiła dla kolejnego (choć sama się tego wypiera - nie wnikam szczegóły), a tego kolejnego dla obecnego. Dodatkowo często słyszę, jak to ten czy inni ciągle do niej wypisuje mimo, że ona ma faceta. Bardziej od faktu, że nie była sama od wielu lat zastanawia mnie to, jak to jest, że ci faceci są z nią tak długo (kwestia kilku lat). Pierwszy ją znienawidził po zerwaniu. Drugi rzekomo nie mógł poradzić sobie z zerwaniem. Kilka dni temu byłam na imprezie - przyszła ze swoim obecnym, poza tym było kilka osób, których nie znałyśmy, i kilku znajomych, z którymi raczej kontaktu nie utrzymujemy. Rozmawiałam z jej chłopakiem a ona z dwiema koleżankami (siedzieliśmy przy jednym stoliku). W pewnym momencie jej chłopak coś mi o niej powiedział (oczywiście nie szeptał, poza tym nie powiedział nic strasznego). Ona to wychwyciła i przy wszystkich (tzn. osobach, z którymi nie mamy zbyt dobrego kontaktu) na niego naskoczyła. To była bardzo dziwna sytuacja, bo przez kilka minut ona go atakowała, on próbował to załagodzić, a ja ze znajomymi spoglądałyśmy się tylko na siebie. Reszta wieczoru wyglądała podobnie - moja koleżanka nie miała już dobrego humoru. Zastanawiam się więc, jak to jest, że może pozwalać sobie na wszystko (a myślę, że skoro w towarzystwie tak się zachowuje, to nie inaczej jest na osobności), a ktoś i tak chce z nią być? Jak się pewnie domyślacie ja na swoim koncie mam tylko krótkie związki, które rozpadały się z mojej winy (ja co prawda nie pozwalałam sobie nigdy na takie sceny, ale wydawałam się też być obojętna). Niemniej moje poczucie własnej wartości kuleje, kiedy porównam się z koleżanką. Widać dla nikogo nie jestem wartościowa, skoro nikt o mnie nie walczy tak jak o nią

Gość gość
1. Dla mężczyzn, którzy chcą seksu od tak kobieta ma być chętna od tak - tzw. puszczalska 2. Dla mężczyzny, którzy lecą na wygląd liczy się wygląd 3. Dla mężczyzn, którzy jeśli co to chcą czegoś poważnego liczy się charakter a potem wygląd. 4. Kobiety z racji bycia bierne muszą mieć dobry wygląd i odpowiednio się zachowywać bo inaczej nikt nie zagada. Mogłybyście same zagadać mężczyznę ale tego nie robicie nie wiadomo dlaczego?