Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostalismy na slub od brata tylko album ślubny...ech

Polecane posty

Gość gość

myslalam ze brat kupi mi i memu mezowi na slub jakis fajniejszy prezent..a on kupil album slubny ..taki widac ze powyzej 100 zł ..ale w sumie nie wiem po co nam to jak zdjęcia bedziemy miec na tablecie itd.....

Gość gość
Czy twój mąż wie, że wziął sobie za żonę beznadziejną materialistkę? Nie przyszło ci też do głowy, że może dostałaś "tylko" taki prezent, bo brat męża się na tobie poznał? :D

Gość gość
Tablet się rozwali i zdjęć nie będzie

Gość gość
ja dostałam od męża brata pusty telegram,a kas miał bo pracował...od rodziców męża też był pusty telegram a złotówki mu do wesela nie dołożyli

Gość gość
Hmm. Tu nawet nie chodzi o materializm. Pewnie jakby ten album był własnoręcznie zrobiony to ma inną wartość. A tak to trochę olanie sprawy i pójście na łatwiznę. My u mojego szwagra daliśmy 1000zł - początkowo w planach było więcej, ale nocleg weselny trochę kosztów nam pochłonął itd a no nie mamy tak dobrej sytuacji by móc więcej dać.... Banknoty i zyczenia były w ozdobnym pudełku (takim prawdziwym np. na biżuterię, a nie tekturowym) do tego trochę słodkości, serduszka do kąpieli. Schludnie i ładnie to wyglądało. A oni w ogóle chcieli tylko i wyłącznie pieniądze, bez prezentów.

Gość gość
Zamiast się cieszyć ze ślubu złościsz przez kiepski prezent. LOL