anonimowy887 0 Napisano Listopad 4, 2015 Witam. Jestem zaguibonym młodym mężczyzną który potrzebuje rady. Chodzi o moją dzewczyne która zdradziła mnie nie wiem czy można to tak nazwać czy się zagubiła. Jestem z nią prawie 2 lata .Proszę was o rady bo nie mam z kim o tym pogadac. Nasz związek należał do tych raczej udanych do wakacji tego roku . Poszedłem do pracy pracowałem po 14h nie codziennie ale zdazalo sie 4 raz w tygodniu. Moja dzewczyna odnowiła kontakty z osobami z którymi zawsze miała na pieńku. Wtedy tez zaczela sie przyjaznic z chlpakiem ktory zawsze ja wyzywal ja tez mialem z nim do czynienia. Zabroniłem jej się z nim kontaktować bo wyraznie ją podrywał ona niby zakończyła z nim znajmość ale po tajemnie pisali ze sobą i usówali rozmowy. Zauważyłem, że mój związek się rozpada bo sie caly czas klocilismy i żeby go ratować zwolnilem sie z pracy. Byłem już pewien, że moja dziwczyna zakonczyla te znajomosc i zaczelo sie nam ukladac na nowo bylo wpanial. w miedzy czasie ona miala 2 dni wolne mieszkanie i zaprosil go 2 razy do siebie co najlepsze gdy on wychodzil to ja po chwili przychodzilem nie udlo nam sie spotkac. Wtedy ona z nim się całwała, wysylala zdjecia w bielizne chodz ona sama twierdzi, ze to on sam sobie wyslal z jej telefonu przyznala mi sie tez ze chciala ze mna zerwac dla nigo ale wydazyl sie miedzy nami jeden incydent i dotarlo do niej ze nie mam jej gdzies tylko ja kocham i nie porafila ze mna zerwaci wtedy dopiero zakonczyla kontakt z tym chlopakiem . cała sytuacja miala miejsce w sierpniu ja dowiedialem sie o tym 3 miesiace po od obcych ludzi. Ona sama twierdzi, ze chciala mi o tym pwiedziec ale bala sie, ze z nia zerwe przez jej chwile slabosci bo mnie wiecznie nie bylo bo bylem w pracy a on byl. Widac, ze tego bardzo zaluje caly czas zapewnia mnie ze to sie ie powtorzy bo uswiomil sobie, ze tylko na mnie jej zalezy i tylko mnie ocha, ale ja sie boje, ze to moze sie powtorzyc albo ze ja nie bede potrafil zapomiec. Prosze o jakies rady co mam zrobic? dac jej jeszcze szanse i zaczac wsystko na nowo czy i warto? Czy to co zrobla mozna nazwac zdrada czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach