Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
anonimowy887

Zdrada.

Polecane posty

Witam. Jestem zaguibonym młodym mężczyzną który potrzebuje rady. Chodzi o moją dzewczyne która zdradziła mnie nie wiem czy można to tak nazwać czy się zagubiła. Jestem z nią prawie 2 lata .Proszę was o rady bo nie mam z kim o tym pogadac. Nasz związek należał do tych raczej udanych do wakacji tego roku . Poszedłem do pracy pracowałem po 14h nie codziennie ale zdazalo sie 4 raz w tygodniu. Moja dzewczyna odnowiła kontakty z osobami z którymi zawsze miała na pieńku. Wtedy tez zaczela sie przyjaznic z chlpakiem ktory zawsze ja wyzywal ja tez mialem z nim do czynienia. Zabroniłem jej się z nim kontaktować bo wyraznie ją podrywał ona niby zakończyła z nim znajmość ale po tajemnie pisali ze sobą i usówali rozmowy. Zauważyłem, że mój związek się rozpada bo sie caly czas klocilismy i żeby go ratować zwolnilem sie z pracy. Byłem już pewien, że moja dziwczyna zakonczyla te znajomosc i zaczelo sie nam ukladac na nowo bylo wpanial. w miedzy czasie ona miala 2 dni wolne mieszkanie i zaprosil go 2 razy do siebie co najlepsze gdy on wychodzil to ja po chwili przychodzilem nie udlo nam sie spotkac. Wtedy ona z nim się całwała, wysylala zdjecia w bielizne chodz ona sama twierdzi, ze to on sam sobie wyslal z jej telefonu przyznala mi sie tez ze chciala ze mna zerwac dla nigo ale wydazyl sie miedzy nami jeden incydent i dotarlo do niej ze nie mam jej gdzies tylko ja kocham i nie porafila ze mna zerwaci wtedy dopiero zakonczyla kontakt z tym chlopakiem . cała sytuacja miala miejsce w sierpniu ja dowiedialem sie o tym 3 miesiace po od obcych ludzi. Ona sama twierdzi, ze chciala mi o tym pwiedziec ale bala sie, ze z nia zerwe przez jej chwile slabosci bo mnie wiecznie nie bylo bo bylem w pracy a on byl. Widac, ze tego bardzo zaluje caly czas zapewnia mnie ze to sie ie powtorzy bo uswiomil sobie, ze tylko na mnie jej zalezy i tylko mnie ocha, ale ja sie boje, ze to moze sie powtorzyc albo ze ja nie bede potrafil zapomiec. Prosze o jakies rady co mam zrobic? dac jej jeszcze szanse i zaczac wsystko na nowo czy i warto? Czy to co zrobla mozna nazwac zdrada czy nie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować