Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasaa

w tym kraju najwazniejsi sa starzy i dzieci

Polecane posty

Gość aaasaa

Mam 30 lat (29 dokładnie, rocznik '86) i wszędzie same ulgi dla seniorów i dzieci. Dla mnie , kurde, nie ma.

Gość gość
Ja mam 29 lat i mam jedno dziecko. Dla nas nie ma żadnych ulg.Ulgi mają tylko wielodzietni jak już

Gość gość
ulgi maja 60 letni, ale 30 letni juz nie..... nawet inter city zorbilo ulgi dla seniorow w pierwszej klasie!!!

Gość gość
starzy nachapali się za komunizmu i jeszcze chcą więcej teraz młodym żyje się ciężej niż w komunizmie

Gość autorkkaaa
ja tez mam dziecko i ono ma ulgi na przejazd, wszystko, ja nie mam-29 lat mam

Gość gość
Więc zdychaj szmato

Gość gość
2 tysiaki emerytury to juz norma i ''taki'' dziad z ulgami siedzi w domu i ryby łowi. No szlag trafia..

Gość gość
dokladnie, wkurza mnie takie cos, wstep dla dzieci do lat 3/5/7/ za darmo, a to niby z jakiej racji? przychodza te bachory, drą ryje, sa dzieci powinna byc wyzsza oplata a nie za darmo

Gość gość
to samo ze starymi: ulgi, ulgi i ulgi. Skończy 60 lat i komunikacja za free - w Warszawie po 50 zl na rok, ja place 100 za miesiąc!!!!!! A teraz mają im dac BO PO ustalilo jednorazowy dodatek do emerytury -3 stowki... kurde za co?

Gość gość
i 0 szacunku do mlodego , ktory ''robi'' na jego emeryture. buta.

Gość gość
Po, 70 darmowe przejazdy zresztą w tym wieku i tak większość starszych siedzi w domu chyba że do lekarza jedą

Gość gość
Mam nadzieje ,ze dzieki wam mimo odkladania przez was do panstwowej kasy polowy zarobionych pieniedzy nie bedzie za czasow waszych emerytur zadnych ulg,i mimo ,ze wielodzitni placa wiecej vatu to tez niech nie bedzie ulg dla dzieci :p hooj wam w pysk

Gość gość
Autorka 29 lat coś stara na pierwsze dziecko pewnie dlatego w niej tyle złości i jadu.

Gość gość
Starzy ludzie za młodu też pracowali na emerytury i renty dla innych to o co w końcu wam chodzi?Taki popis roszczeń i głupoty,że aż w tyłku szczypie:-(A zniżki na bachory,uczących się i seniorów czego wadzą?Bachora każdy może se zrobić,uczyć się każdy może i stary też będzie.Proste jak konstrukcja cepa;-)

Gość gość
A wg mnie powinny być wysokie emerytury, szczególnie dla tych, którzy ciężko pracowali całe życie, albo są dobrze wykszałceni. jestem młoda, ale jestem za tym bo skoro ludzie pracowali ciężko całe życie to powinni mieć za to godną starość. Natomiast jestem przeciwna 500 plus bo kiedy ktoś decyduje się na dziecko to powinien je byc w stanie utrzymać, to raz, a dwa, to że nie ma nad tym żadnej kontroli i często rodzice wydają te pieniądze na własne zachcianki, a dziecko nic z tego nie ma. PiS niestety za mało inwestuje w rozwój i zdolnych ludzi, a za wiele w jakieś ulgi socjalne np. wlasnie 500 plus

Gość gość
Do gość 16:13 Nie bądźcie ludzie naiwni. Ani pis ani żadna inna partia nie inwestuje w nic dla ludzi nie inwestuje w żaden socjal i w ogóle w nic dla ludzi. Politycy inwestują w swoją wygraną w kolejnych wyborach. To wyrachowane wszy a nie filantropi.