Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna7777

Boje sie.....

Polecane posty

Gość Smutna7777

Hej wiem ze to troche glupie ,ale nie moge nic na to poradzic.Jestem w trakcie rozwodu.Zwiny meza byl alkoholikiem.Jestem niebrzydka, fajna , mloda kobieta i mam 2 dzieco. Na rszie nie chce z nikim byc , ale czasami nachodza mi takie momentu, ze wydaje mi sie , ze nikogo juz nie znajde, ze xcale zycie bede sama, ze rozwodki z dwojka dzieci jikt nie zechce.Pracuje, jestem samodzielna , ale wiecie jak faceci mysla: ma dwojke dzieci trzeba trzymac sie z daleka.Przykro mi z tego powodu, bo wiadomo ze jak kazdy nie chce byc cale zycie sama

Gość gość
Mysle ,ze Twoje obawy sa na wyrost ! Rozwiodlam sie podobnych przyczyn i to wlasnie dzieci namawialy mnie do rozwodu bym nie marnowala zycia , najstarszy syn do tej pory nie odzywa sie do ojca . Znalazlam wartosciowego faceta nie naduzywajacego alko (wcale nie pije ) zaakteptowal dzieci i pokochal jak wlasne , mamy jedno wspolne i wszystkie traktuje rowno Mysle ,ze nie warto sie tym przejmowac , jestes samodzielna a dzieci nie sa przeszkoda . Powodzenia nos do gory;)