Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roznica wieku

Polecane posty

Gość gość

Czesc wszystkim. Mam 21 lat. Ostatnio poznalam super faceta. Nie bede sie o nim rozpisywac bo nie o to chodzi. Natomiast on ma 38 lat. W ogole na tyle nie wyglada wiec bylam w szoku:( oczywiscie on jest mna bardzo zainteresowany (nie chodzi o sex!) Lubie go... ale czy mimo wszyztko to nie za duza roznica wieku ??

Gość gość
Znam takie małżeństwa i funkcjonują ok.

Gość gość
A o co mu chodzi???jak nie o seks ?Pedal?

Gość gość
Ty jeszcze szczyl jestes w porownaniu Do niego, zajmij sie kaiazkami a nie za starego byka sie bierzesz! Jakbym twoja matka byla to wpieedokilabym Ci !!!!

Gość gość
17.05 nie chodzi mu o seks tego jestem pewna i nie jest pedalem.

Gość gość
17.08 . Szczyl nie szczyl. Widze ze jemu bardzo zalezy zeby mnie lepiej poznac. Ja tez go lubie.Narazie sie zajmuje praca a nie ksiazkami :). Dzieki.

Gość gość
pomysl sobie twoja mam z sasiadem tyle samo strszym, pasowaliby ???? na co ci staruch!!! rafinowany stary jest zobaczysz z czasem jak cie okreci kolo swego palca:::

Gość gość
Moze masz racje tez sie duzo nad tym zastanaiam w koncu to prawie 20 lat roznicy.. ale lubie go

Gość gość
On sam pisze ze wie ile ma lat ze moze byc dla mnie za stary ale ja jakos nie potrafie go "pogonic"

Gość gość
dla mnie to bardzo duza roznica wieku, dopuszczam max 5 lat roznicy, bo szukam partnera a nie taty :)

Gość gość
Niektórzy lubią facetów dojrzałych a nie dzieciaków którymi muszą się opiekować i wtedy wychodzą za starszych od siebie

Gość gość
Ja tez nigdy nie myslalam o facecie w takim wieku..bylam w dlugim zwiazku z facetem o 7 lat starszym i to mnie sie wydawalo duzo pozniej juz mi to nie przeszkadzalo . Ale teraz..

Gość gość
Ja lubie dojrzalych facetow im jestem starsza tym bardziej tego potrzebuje. Nigdy w zyciu nie zwiazalabym sie np. Z moim rowiesnikiem badz chociaz 2 lata starszym ode mnnie facetem . Dla mnie to straszne dzieci

Gość gość
17 lat różnicy to się nie może udać. Kobieto po co Tobie taki staruch . U mnie 5 lat w obydwie strony jest dopuszczalne.

Gość gość
mi jak "wpadnie w oko" to ile ma lat jet bez znaczenia :) priorytet dla mnie to: 1. czy ma obrączkę czy nie? 2. czy w związku? 3. Czy zakochany w innej? Jeśli na pytania odpowiedz brzmi " tak "to jest automtycznie kwalifikowany jako kolega (a z mojej stony do niego całkowita aseksualność) i zaczynam się interesować inymi :) ...Polecam, z******ta metoda :)

Gość gość
17.39 wszystkie odpowiedzi na nie :D

Gość gość
Alez ty jestes zielona i naiwna...Zdrowy facet w dojrzalym wieku ,nie Pedal,kreci sie kolo ciebie i nie chce seksu ?To co on chce ,potrzymac cie za reke?Jak dlugo???Obudz sie i wierz mi ,kazdy podsterzaly badz przepraszam dojrzaly facet ma ochote na 20!

Gość Grymazol
zabawi się któraś ze mną na skype?

Gość gość
Tak moze wlasnie chce pootrzymac mnie za reke ? . Nie wierzycie ze o 17 lat starszy facet mogly sie zakochac ?. Ja jeszcze sama nie wiem. Poprostu zobaczymy co dalej tak naprawde czas pokaze. Bo gdybac to sobie mozna..

Gość gość
Typowe polskie stereotypowe gadanie. To, ze większość z was woli facetów w swoim wieku albo niewiele starszych nie oznacza, że związki z dużo większą różnicą wieku nie mają racji bytu. Mówicie, że chodzi mu o seks? serio? i co z tego? Czy to nie naturalne, że interesujemy się kimś kto nam się podoba i pociąga nas? Czy gdyby 38 letni facet podrywał kobietę w swoim wieku to mielibyście pewność, że nie chodzi mu o seks? :D Jeśli oboje chcą tej znajomości to, na boga, co w tym złego!! Btw ja wolę sporo starszych, dojrzałych facetów, lepiej się z nimi rozumiem, rówieśnicy mnie zawsze rozczarowywali swoją niedojrzałością i oczywiście jeszcze szybciej chcieli mnie zaciągnąć do łóżka.... Autorko, rób jak czujesz.