Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elka101

obozy, półkolonie dla dzieci

Polecane posty

hej tak jak w temacie, obozy/półkolonie dla dzieci co polecacie? dla 7 i 12 latka? :)

chodzi Ci o półkolonie i obozy zimowe? ja zawsze swoją córkę wysyłam ze sportujmy, wraca zawsze uśmiechnięta i to jest dla mnie najważniejsze :)

tak, tak o zimowe :) dzięki za informację, na pewno sprawdzę, ktoś może jeszcze korzystał z usług sportujmy?

Gość gość
jedna osoba się zalogowała, żeby zapytać o kolonie, a druga, aby udzielić odpowiedzi. Przypuszczam, że to ta sama spamerka.

Gość gość
A co ciekawe normalne wypowiedzi nie wiadomo dlaczego uznawane sa za spam. :o

Gość gość
czego jak ktoś się loguje na forum, aby zadać pytanie od razu uznawany jest za spamera? ach ta dzisiejsza podejrzliwość :P hehe Ludzie może zamiast wszystkich podejrzewać zaczniecie udzielać odpowiedzi i pomożecie komuś?

Gość gość
Bo tu 99% pisze jako gość, nie wiadomo dlaczego spamerzy się logują. Może wydaja sie sobie przez ro bardziej wiarygodni? No i mają taki charakterystyczny, nienaturalny styl pisania.

Gość gość
No tu z daleka widać, że to reklama, która miała (!)wyglądać naturalnie :D

Gość gość
czyli dobra rada dla spamerów :D nie rejestrować się! albo jak macie poważny problem to też się nie rejestrujcie bo zostaniecie wzięci za spamerów ;)

Gość TomekMak
Różne miasta, wiele możliwości. Zależy też od tego czym interesują się dzieci. Moje zafascynowane były półkoloniami z robotami lego Planty Robotów https://www.planetarobotow.pl/polkolonie-warszawa , ale ta oferta dotyczy tylko Warszawy i kilku większych miast w Polsce. W tym roku można było zarezerwować półkolonie z dużym upustem na początku roku. Dla mnie ważne jest także to, żeby organizator był wiarygodny, a półkolonie zgłoszone w MEN, tak jest w przypadku Planety Robotów.