Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwal,brak kasy,jak go odzyskac

Polecane posty

Gość gość

Mieszkalam 5 lat z facetem.bywalo raz lepiej raz gorzej ale ostatnio bardzo sie klocilismy, brakowalo pieniedzy,oboje pracowalismy ale to bylo za malo, ja pozniej zachorowalam..wpadlismy w dlugi, miedzy nami bylo co raz gorzej..ale dalej mialam nadziej***ardzo go kocham.ale on ze mna zerwal,powiedzial ze musi odpoczac,nabrac sily,wrocimy do rodzicow narazie i pomyslimy co dalej...ze on tak dalej nie moze, chce zalozyc rodzine,stanac na nogi a co on moze mi zapewnic,nic...choc mowilam mu ze ja na to nie patrze ale niestety :( on tak zostal wychowany.od miesiaca mamy sporadyczny kontakt,widzielismy sie 3 razy, mowil ze mysli o mnie,teskni... zle wygladal..wita sie ze mna normalnie w usta. Ale takto nie wykazuje wiekszej checi powrotu a ja bardzo za nim tesknie.nie wiem co robic. On wie ze mi zalezy,jeszcze dzis mu milego smsa odpisalam ale odpisal neutralnie..nie wiem co robic by go odzyskac:( wiem ze mnie kocha, nie chcial bym sie z nim meczyla ale juz wole sie meczyc ale byc z nim..czy dac mu czas i sie nie odzywac? Boje sie. Chce go spowrotem ale nie chce wyjsc na desperatke:( bo i tak bardzo przezylam rozstanie..

Gość gość
znudzilas mu sie, murzyn zrobil swoje murzyn może odejść, piec lat cie posuwal bez slubu a teraz nagle paniczowi sie rodzice zachcialo zakladac, ale ze 5 lat cie posuwal bez slubu to OK. Znudzilas mu sie i udaje ofiarę, zeby cie splawic, robi z siebie meczennika jaki to on biedny, jak to nie zapewni ci warunkow itp gadanie, zeby sie ciebie po prostu pozbyc grzecznie bo on juz cie nie chce

Gość gość
Nie znacie go wiec nie oceniajcie w ten sposob bo znam wiele par ktore sie zeszly po jakims czasie:/ a to nie jest taki typ ktory lubi zmieniac laski.a ludzie i 10 lat bez slubu mieszkaja a potem sie hajtaja wiec nara

Gość gość
owszem nie lubi za czesto zmieniac lasek, jedną posuwal 5 lat aż mu sie znudzila, teraz znajdzie kolejną i tez 5 lat może 10 i tak aż mu sie znudzi. 5 lat cie posuwal bez slubu, wspolne mieszkanie, brak deklaracji, a kupil ci chociaz pierscionek? a jak mu sie znudzilas to kop w doopsko, teraz oboje do rodzicow i pewnie panicz szuka juz nowej pannicy na necie. a starej wkreca ściemy jakies żeby sie jej pozbyc w miare kulturalnie bo przeciez nie powie ci prosto w oczy, ze mu obrzydlas

Gość gość
Lubisz ranic ludzi i odbierac nadzieje co?

Gość gość
Autorko to nie jest odbieranie nadziei, lecz smutna prawda. Piszesz tu o rady ale nie przyjmujesz do wiadomosci prawdy. Chcesz zeby kazdy Ci pisał .. ze On wróci.. ale myślę, ze gdyby wiązał z Tobą nadzieje, to nigdy by nie odszedł. Mi kiedys tez facet mowil, ze zerwał dla mnie, a okazało sie, że mnie nigdy nie kochał..

Gość gość
Niektórzy piszą tak jak by ćpali nonstop od miesiąca.

Gość gość
gość dziś takich jest pelno 2-3 lata i kolejna : o kobiety tracicie swoj czas

Gość gość
no odwrotnie też sie zdarza, laski zostawiają bo za mało kasy na horyzoncie

Gość gość
a może to ona go posuwała, ciołku?

Gość gość
A mnie facet porzucił po 5 latach i nie miał zamiaru niczego poprawiać, choć sam wczesniej często powtarzał o tym że musimy rozmawiać jeśli coś nam nie pasuje. Na początku myślałam że jakoś się z tym uporam. W końcu podobno czas goi rany. Ale z każdym dniem było gorzej! Nie umiałam się bez niego odnaleźć. Doszło do tego że spróbowałam uroku na powrót partnera z http://urok-milosny.pl . Od razu dodaję że nie liczyłam na zbyt wiele. Ale tym razem czekał mnie miłe zaskoczenie. Rytuał zadziałał i wrócił do mnie. W tej chwili nadal jestem w lekkiej rozterce, z jednej strony jest mi z nim dobrze, z drugiej rysa na psychice została. Mimo to jestem z nim nadal i pewnie będę bo nie potrafię żyć bez niego.

Gość gość
Co za różnica czy kogos posuwasz bez slubu czy po slubie ? Tu wkładasz i tu w ta sama dziurke, tu mozesz zmieniac dziurki i tu, jest jakas roznica ?

Gość gość
Nie klikac na "urok" wirus

Gość gość
http://rytualymilosne.jimdo.com/ isaura666@buziaczek.pl MAGIA MIŁOSNA, RYTUAŁY MIŁOSNE/powrót partner,ma ożywienie relacji w związku, blokad ana kochanke/-ka,przyciagnięcie drugiej połówki,oczyszczanie aury/zdejmowanie krzyży i blokad karmicznych,udrażnianie czakramów i meridiów,zabiegi antydepresyjne i antynerwicowe,zdejmowanie klatw,uroków, przekleństw oraz bytow nieczystych. Rytuały miłosne na ozywienie miłości w aktualnym związku, wzbudzenie miłości, w celu znalezienia miłości,a także rytuały na osłabiania barier i przeszkód w związku, afirmacja zakorzeniająca się w podświadomości obiektu westchnień, rytuały całoroczne pt ''Węzeł miłości'' w celu odzyskania ukochanej osoby, przyciągnięcie drugiej połowy Przez wiele lat dzień po dniu poświęcałam i poświęcam mój czas dla osób zakochanych, które przez własne błędy, wpływ z zewnątrz lub nagromadzenie negatywnych energii utraciły ukochaną osobę. Drugim kierunkiem mojej praktyki są osoby samotne, które od lat bezskutecznie szukają swojej drugiej połowy. Każdego dnia otrzymuję listy z prośbą o pomoc. Każda sytuacja jest inna, gdyż każdy człowiek jest indywidualistą i to, co tworzy może być podobne, ale nigdy nie jest takie samo, jak działania lub twory innego człowieka. Każdy związek, każda miłość jest inna i niepowtarzalna. Wiem, że otrzymałam te nadprzyrodzone właściwości i nadzwyczajną energię by pomagać innym, ale jestem tylko człowiekiem, który nie może pomóc wszystkim. Jeżeli pragniesz wyeliminować: - strach, niepewność - nerwice, stany depresyjne - problemy przekraczające możliwości organizmu - niewytłumaczalne przeszkody życiowe - aby czuć się bezpiecznie - łapać okazje -żeby życie układało się po twojej myśłi

Gość gość
Spam,wypad stąd mimo,że to prowo znanej z projektów kafe,która wymysla kolejne jak ją gdzie indziej zdemaskują.