Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BabyNo

Niemowlaki mnie obrzydzaja

Polecane posty

Gość BabyNo

Wiem, wiem, nie mozna tak mowic, nie mniej taka jest prawda. Toleruje dzieci 2+, bardzo lubie 7+, nastolatki sa super. Im starsze tym lepiej. Niemowlaki po prostu sa mnie nudza, w ogole nie interesuja, wygladaja koszmarnie, mam obrzydzenie jak na nie patrze. Boje sie dotknac, bo sa krzywe, nieksztaltne, zadnej inteligencji, bezmozgowe (tylko instynkty- jesc, spac, srac). GLowa macha sie na boki, pepek- rzyg, slimacza sie, ryk i nic wiecej. Po prostu koszmar. Czy wiecej jest takich ludzi? Mam 33 lata, zawsze tak bylo, od dziecka (juz wtedy noworodki budzily we mnie jedynie obrzydzenie). Starsze dzieci sa ok.

Gość BabyNO
Mam nadzieje, ze ktos sie odezwie!

Gość gość
Radzę leczyć swoją fobię.

Gość gość
"(tylko instynkty- jesc, spac, srac)." x No popatrz, to tak jak zwierzęta, ale pieseczki i koteczki już są cacy, prawda hipokrytko? :) Kolejna pałająca nienawiścią do dzieci, a zapewne sra z podniety nad zwierzętami, które "tylko srają i jedzą".

Gość gość
wiek zaawansowany a w główce siano :O

Gość BabyNO
hipokrytka to raczej nie jestem. Miesieczny piesek jest bardziej inteligentny i zaradny niz miesieczne dziecko, ale nie o to tu chodzi. Niemowlaki sa po prostu sa nudne i tyle.