Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opowiedzcie swoją najgorsza randke

Polecane posty

Gość mcalisterrr
Byłem z dziewczyną w knajpie po kolacji skoczyliśmy na spacer a jako że mieszkałem blisko dziewczyna się pyta czy możemy jechać do mnie. Ja już rozochocony tą propozycją szybko poszliśmy do mojego lokum. Okazało się że dziewczyna spędziła z 40 min w toalecie wydając przy tym okropne odgłosy. Ja w tym czasie przygotowywałem coś do jedzenia i jakieś winko a ona uciekła zostawiając obrzydliwy fetor w toalecie

Gość gość
nie, już nie pracuję, bo mam męża.

Gość gość
umówiłam sie z chłopakiem z imprezy, mielismy wspólnych znajomych, poszlismy na randke na rynek, siedzimy na ławeczce a przychodzi do nas jakaś jego kolezanka do tego złodziejka, poszlismy w 3 do alkoholowego i ten cynbał ukradł wódke i go złapali, nawet sie do niego nie przyznałam, wstyd taka patologia z nich. Już od tamtej pory mnie nie widział.

Gość gość
Koles z przymierzalni i z odkurzaczem wymiataja:)

Gość gość
najgorsza randka? do dzis pamietam:( chłopak ze studiów zaprosił mnie do siebie na kolację (to było nasze 3 spotkanie), bo lubił gotować, a jego rodziców miało nie być. Trochę wcześnie po mnie podjechał i przed jego domem spotkalismy się z jego rodzicami. Przedstawił mnie, a ja miałam ochotę zapaść się pod ziemię wraz z jego ojcem, ponieważ spaliśmy ze sobą:O do dziś pamiętam to zażenowanie i kombinowanie jak uciec z tej randki:(

Gość gość
Obleśne te wasze historie i co ciekawe to wy tak samo sie wydajecie obleśne jak ci faceci o których napisałyście

Gość gość
Facet tak gestykulował podczas rozmowy, że wylał na mnie cały kieliszek czerwonego wina.

Gość gość
Trochę zbaczam z tematu, ale co do tej gestykulacji - kiedy zaczełam nową prace to szkolenie mi robił mój kolega z działu, który też bardzo gestykuluje i raz tak go wciągnął temat, tak mi coś pokazywał w komputerze, kreślił w powietrzu jakieś wykresy, że w końcu dostałam od niego po twarzy przez przypadek :O

Gość gość
poznałam kiedyś chłopaka w klubie.wiadomo alkohol ciemno ale milo się tańczyło i gadał wiec dałam mu numer tel. umówiliśmy się za parę dni. przyszedł normalny gościu takiego się spodziewałam.gdy podszedł się przywitać i chciał dać buziaka zobaczylam dwie rzeczy: brak górnej jedynki i gluta w nosie. miałam na ta kompilację odruch wymiotny. pogadaliśmy chociaż się nie kleilo i zawinelam się.

Gość gość
To była moja pierwsza randka w życiu. Z internetu. Byliśmy umowieni że wyjde skądś, a on tam będzie. Wychodze, nikogo nie ma, czekam. Za pięć minut zjawia się z tekstem "a ja tu już w aucie czekalem od pół godziny". Potem tylko spacerowalismy po uliczkach, a on non stop gadał o sobie że coś go boli. Nie zadał mi ani jednego pytania. Szłam jak takie ucho do słuchania i nie moglam doczekac sie konca. Miałam 18 lat i byłam bardzo zawiedziona, bo wtedy bardzo potrzebowalam mieć chłopaka- przyjaciela.

Gość gość
Up

Gość gość
poszlam na randke z gosciem do restauracji,.ktora sam wybral. Bylam studentka,on zarabial. Ja zamowilam czekolade za 9 zl a on salatke z krewetkami,lampke wina, wode, i lody. Nagle, po zjedzeniu posilku zaczal nerwowo macac sie po kurtce i spodniach ,mowiac,ze zapomnial portfela. Ja wiedzialam,ze klamie, bo wyciagal go z auta i to zapamietalam. Powiedzialam,ze mi bardzo przykro ale mam oprzy sobie 10 zl, i dlatego nie kupowalam nic drozszgeo. Nagle cud! zaczl macac sie po tych samych kieszeniach i w uprzednio pustej kieszeni portfel sie znalazl.Wiecej sie z nim nie spotkalam.

Gość gość
Inny kolo/ Trul mi d**e miesiacami o spotkanie. Nie byl w moim typie,wiec jakos mi sie nie spieszylo. Wkoncu spotkalismy sie. Mroz byl chyba z -20, naprawde straszny. Chodzilismy w kolko i nie zaproponowal zadnej herbaty,nic. WKoncu mowie "wiesz,jest chlodno, moze wstapmy na kawe", a on,ze chodzmy na stoliki do centrum handlowego,bo za darmo. SZOK! Ja mialam 20 lat a on 22. Wstyd. I on pracowal . Nie zgodzilam sie, powiedzialam,ze moze lepiej do mc donalda. Ok... stoimy,a on wepchnal sie przede mna w kolejke i pyta na co mam ochote. Mowie,ze duze latte.(mc caffe). On wyciaga 100zl banknot i patrzy na menu. Ok, uznalam,ze pojde poszukac miejsca. On wraca do stolika z jedna kawa (srednim espresso) i pyta " a ty nic nie bierzesz??". Zatkalo mnie. Powiedzialam " oj zagapilam sie". Poszlam do kolejki i udawalam,ze dzwoni mi tel. "odebralam", pogadalam i kupilam latte ,ale na wynos,mowiac,ze mam pilny telefon i lece. Byl oburzony,ze cos bylo pilniejszego niz randka:D zal. Wkoncu powiedzialam mu o co chodzilo,wyzwal od materialistek,ktora czycha na jego hektary

Gość gość
Moja najdziwniejsze dwie randki. Na studiach pracowalem wieczorami a jak trzebabylo to i calymi nocami. Po 5 kolejnych nockach nie przespanych umowilem sie z dziewczyna przed zajeciami ok 9. U mnie. Zajęcia na 12 więc wiadomo o co chodzi. I k***a nie stanął mi. Miałem 21 lat. I co dziwne dziewczyna stwierdziła ze to chyba z nią jest coś nie tak i była bardziej zdolowana niż ja. Druga randka z Panią puszczlaska też na studiach. Ona pracowała a ja bylem studentem chodzi kase miałem. Zaprosila mnie do siebie, zostałem na noc, przelecialem a rano przy śniadaniu ona wyjmuje jakąś ulotkę i mówi bez ogródek ze mogę jej kupic takie buty w ramach rewanżu za randkę.