Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olfiona

Dobrze dziewczyna mówi taki powinien być idealny facet

Polecane posty

Gość gość
Silene, ty chyba nie widziałaś pięknej kobiety, a zadbana? Chyba raczej z przesadnie wytapetowaną mordą i włosami koloru świńskiego blond :) Nic atrakcyjnego, no chyba że dla dresa.

Pracuję w branży, gdzie jest mnóstwo pieknych kobiet. I ona jest zadbana i piękna. maregularne rysy twarzy, piekne, wyraziste usta, piekne włosy. Osoby które ją krytykują są brzydkie i mają świadomość swojej brzydoty.

Gość olfiona
Matko nienawidzę ludzi ktorzy mają spożywkę. Wyżej srają niż d**e mają. Ja jestem wielki pan bo sprzedaje buraki itp. Matko pracuje w firmie w ktorej wystawiam faktury i zawsze najbardziej roszczeniowi i najgorzej wychowani są "przedsiebiorcy" ktorzy działajà w spożywce ble.

Gość gość
Silene to pewnie ten sam typ tępej blondyny:)

Gość Silene
Ta kobieta ma bardzo delikatną urodę, a wiadomym jest, ze ludzie brzydcy, nieatrakcyjni zazdroszcząc innym urody próbują wmówić im ze są brzydalami. nawet Angelinie Jolie się zdarza, że zostanie nazwana brzydalem.

Gość gość
Matko pracuje w firmie w ktorej wystawiam faktury x Znaczy się jesteś mało zaradna, bo pracujesz dla kogoś i do tego masz pracę dla ułomków, bo fakturę to byle debil potrafi wystawić :) Więc czego ty oczekujesz? Liczysz, że właściciel poważnej firmy zainteresuje się byle jaką sekretarką od faktur?

Gość gość
Ta kobieta ma bardzo delikatną urodę x Żeby ocenić urodę kobiety to najpierw trzeba z twarzy zmyć tapetę :P

Gość gość
Przypuśćmy, że intencję miała dobrą, chciała wyrazić swój pogląd. Nieściśle to wyartykułowała, zły dobór słownictwa i mamy kontrowersyjny efekt. Jej chodziło o tradycyjny podział ról, gdzie mężczyzna jest żywicielem i bodyguardem kobiety. Taki model mi również odpowiada. Wychowany byłem w tradycyjnej rodzinie, gdzie mój ojciec zarabiał na rodzinę, moja mama również pracowała, ale bardziej zajmowała się domem i wychowaniem nas. Żyli zawsze w zgodzie, nie było przemocy, kłótni, awantur. Szanuję rodziców, wpoili mi wiele zasad. Według mnie facet właśnie powinien taki być - zaradny, przedsiębiorczy i zapewniać bezpieczeństwo rodzinie. Przyszedł nowy feminizm, LGBT, lewica i inne cuda i zamydliła ludziom oczy. Może chcieli dobrze? Komunizm też chciał dobrze...ale wyszło jak wyszło. Obecnie mamy rurki, banany, chłopców, których głownym hobby jest wyrywanie panienek, ale jak przyjdzie skręcić szafkę albo udzielić pierwszej pomocy to rura miękka. Kobiety obecnie pracują, nawet tyle co mężczyźni, przede wszystkim dlatego, że mężczyźni już rzadko kiedy są w stanie sami utrzymać rodzinę. Życie zdrożało i potrzeby wzrosły. Ludzie nie tylko chcą żyć od wypłaty do wypłaty, ale coraz częściej wyjeżdżać za granicę, kupować ubrania, chodzić do restauracji i na wystawne imprezy. To jest duży dylemat naszych czasów. Feminizacja mężczyzn i upadek wartości.

Gość gość
Lala się wymądrza, pytanie tylko, który facet chciałby taką przemądrzałą, roszczeniowo nastawioną babę.

Gość Złowrogi muminek
"Po pierwsze jest piekną, zadbaną dziewczyną" x Kobietą. Dziewczyną to ona była 10-15 lat temu. W dalszym opisie filmu lista upiększaczy jej urody. Aż strach myśleć jak wygląda bez tego.

Gość gość
Ciekawe dlaczego ta laska nie ma męża? :P

"ch... z wymaganiami, ona wyraźnie powiedziała, że chce inteligentniejszego do niej, xx O to to raczej nietrudno" X ale dalej zaznacza, że on ma znosić kiedy będzie mu mówiła, ze jest głupi, więc w sumie nie wiem, jakiego w końcu chce mieć :P

Gość olfiona
Czytaj ze zrozumieniem ja juz mam meza nie szukam faceta. Chidzi mi o dziewczynę z video. Zreszta facet powinien byc zaradny a kobieta jego ozdobą.

Gość sie wtrącę do dyskusji
z góry zaznaczę że jestem kobietą żeby nie było. Włączyłam owy filmik i niestety podobnie jak komentator pierwszego posta dałam radę wytrzymać może około 60 sekund. Idealnie ktoś w kolejnym poście określił mianem "wyszczekana cizia". Zetknęłam się u siebie w pracy z osobą o podobnym sposobie bycia. Nie dało się jej znieść!! Jednak nie zgadzam się z tutejszymi wyroczniami że ktoś taki nikogo sobie nie znajdzie. Nie, nie.. Ludzie niemal wszyscy sobie znajdują kogoś. Może 1% ludzkości jest taki że nie znajduje. Nie takie sucze znajdują frajerów, podobnie jak totalne brzydactwa czy grube baby. A już 10 lat starszego to bez problemu znajdzie. Nie od dziś wiadomo że facet poleci na wszystko co młodsze, nawet jak będzie mieć parszywy charakter. Ludziom, facetom naprawde niewiele potrzeba, a już szczególnie jak baba sama wychodzi pierwsza z podrywem

Gość gość
Jeśli facet jest zaradny i bogaty a kobieta nie to taka kobieta nie będzie miała nic do powiedzenia w związku. Co do wypowiedzi tej dziewczyny to szuka ona sponsora a w jej wieku nikt nie weźmie jej pod swoje skrzydła. Nie oszukujmy się jak kobieta nie jest inteligentna i nie zarabia za dużo to facet może robić co chce z taką dziewczyną a ona nie będzie miala prawa się sprzeciwiać. Obecnie atrakcyjnych kobiet jest na pęczki a bogatych mężczyzn już nie tak dużo dlatego atrakcyjna kobieta już nawet wyglądu nie wymaga bo taki facet pogoniłby ją w 2 minuty i znalazł inną.

Gość olfiona
15:06 kocham Cię za tę wypowiedz :) Dokladnie o to chodzi.

Gość gość
Przypomnijmy autorce i autorce filmu, że ideałów nie ma. One wymagają ideałów. Stąd pewnie są same i nikogo nie mają :(

Gość gość
Zreszta facet powinien byc zaradny a kobieta jego ozdobą x hehehe ozdobą, ozdobą to dla mnie może być samochód, zegarek lub fajne ciuchy, a kobieta ma być dla mnie partnerką, a nie przedmiotem do ozdoby. Takie ozdoby to facet może mieć co tydzień inne, nie trzeba się wiązać.

Gość gość
Zreszta facet powinien byc zaradny a kobieta jego ozdobą. x Czyli facet daje pieniądze a kobieta uprawia z nim seks za te pieniądze:P Wg autorki tematu idealny facet to sponsor lub sutener :P

Gość olfiona
No i wszystko sprowadzają do seksu nie kobieta nie daje tylko seksu daje emocje czyli wsparcie np. A kto powiedzial ze kobieta nie moze pracowac.

Gość dobrze zarabiajacy
Ja bym z jednego powodu nie zdecydowal sie na taka kobiete. Otoz spelniam jej wymagania, zarabiam pare srednich krajowych (zdarza mi sie, pod koniec roku szczegolnie, wyciagnac nawet 8 srednich krajowych na reke), firme mam wlasna, choc wykonuje zlecenia dla innych, ale jestem bardzo wysoko cenionym specjalista, przepuszczam kobiety w drzwiach, potrafie wszystko zalatwic, czuja sie przy mnie bezpiecznie. ALE! Mam wyglad dosc przecietny. Jestem zadbany, ale nie jestem metroseksualnym przystojniakiem, tylko przecietnie wygladajacym facetem. I znam nature ludzka i ludzkie atawizmy, wiem, ze gdybym jej odpowiadal, to i tak stekalaby za jakimis facetami z silowni i predzej, czy pozniej mialaby ochote zdradzic.

Gość dobrze zarabiajacy
I tez po co mi taka kobieta, ktora nie bedzie dawala calej siebie podczas seksu? No bo, jesli nie jestem jej idealnym przystojniakiem, to bedzie wyobrazala sobie, ze robi to z kims innym, a wtedy nie ma mowy o 100% zaangazowania!

Gość olfiona
Myślę że dużo zależy od charakteru. Facet nie musi być przystojny żeby był pociągający.

Gość dobrze zarabiajacy
Moja eks byla ladna, nie tak jak jak olfaktoria, ale calkiem ladna, ja nie mialem zastrzezen (zadbana, szczupla, ladna cera, ladne cialo) i kochala sie wspaniale, spelniala wszystkie moje potrzeby i ja spelnialem wszystkie jej. I to jest udana relacja (pod wzgledem erotycznym), a nie "tego nie, tamtego nie", bo "ja jestem panna z wyzszej polki, a ty jestes zaradnym, ale przecietnie wygladajacym gosciem". dziekuje, postoje ;)

Gość olfiona
18.10 skoro bylo tak z***biscie dlaczego jest byłą?

Gość dobrze zarabiajacy
olfiona, dopasowanie erotyczne to jeden z warunkow dobrego zwiazku. po 3 latach troche nam sie milosc wypalila. mielismy tez w duzym stopniu inny swiatopoglad. to nie przeszkadzalo nam przez 3 lata, kiedy byly "babelki w brzuchu", ale potem zaczynalo sie stawac meczace...

Gość dobrze zarabiajacy
nie sadze tez, zeby laska o takich wymaganiach i takim chlodnym podejsciu o******ela z polykiem... chyba ze facetowi metroseksualnemu z silowni, ale na pewno nie "przecietnemu z wygladu, ale zaradnemu". :)

Gość dobrze zarabiajacy
*opciagnela (celowy blad ort., bo gwiazdkuje)

Gość olfiona
Nawet ładnemu nie obciągnęłabym z połykiem. Kurwa naoglądali się p****li i we łbach się poprzewracało. Wątpię zeby ci się z nią dobrze układało skoro się wypaliliscie albo ona była nudna albo ty.