Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olfiona

Dobrze dziewczyna mówi taki powinien być idealny facet

Polecane posty

Gość gość
nawet zacząłem to oglądać. ale po paru sekundach wyłączyłem, nie dało sie słuchać co gada ta tępa dzida. choćby skały srały nic mi się w niej nie podoba, więc może ona sobie wymagać, chyba napisu na dropsach.

Gość olfiona
Boli Ciè prawda dlatego nie mozesz jej oglądać :)

Gość gość
mnie też ta dziewoja nie przekonuje, wyszczekana cizia która myśli że jest pępkiem świata, takich jak ona jets na pęczki nie ma w niej nic szczególnego co mogłoby zachwycić faceta a jej wymagania sprawią, że nigdy nie znajdzie takiego o jakim mówi, jeśli stawia wymagania na 1 miejscu a nie miłość to jej smaku nie pozna!

Gość gość
Dokładnie, każdy normalny facet od razu przekreśli kobietę która ma wymagania, nawet jeśli te wymagania spełni z nawiązką, to i tak odpuści, bo związek to nie koncert życzeń i nikt nie chciałby być z osobą roszczeniową.

Gość gość
przynajmniej jedna jest szczera.

Gość gość
Ktoś już wklejał wypowiedzi tej kretynki. Darowalibyście sobie tą reklamę tej tępej, roszczeniowej blondyny z przerośniętym ego. Jedyny plus tego, to że wiadomo, jakiego typu laski omijać szerokim łukiem.

ło matko, jaki spóżniony refleks :D olfaktorię już kilka dni temu obśmiał cały polski internet.

Gość olfiona
A ja uważam ze dobrze mowi. Co w tym dziwnego, że chce konkretnego faceta, a nie niedorajdę życiową? 1 przedsiebiorczy facet to facet zaradny 2 a jak potrafi p**********ic innemu facetowi gdy fika to dobrze przynajmnie kobieta u takiego faceta czuje sie bezpiecznie 3 ja tez lubie gdy facet otwiera drzwi, puszcza przoden itp. Moj mąż taki jest :) Rośnie pokolenie chamów i nieudacznikow tylko wspolczuc tym dziewczynom które muszà szukać faceta. Zobaczcie ile jest singielek są bardziej zaradne niz wy faceci.

Gość olfiona
No to odwróćmy wymagania 1Szuka faceta który nie jest zaradny, pracuje dla kogoś jest całkowicie zależny od pracodawcy (wiadomo jak dzisiaj sie traktuje ludzi) 2Do tego chce zeby facet nie potrafił jej ani siebie obronić najlepiej zeby chowal sie za nia gdy ich ktos atakuje, lub uciekał. 3 Chce zeby byl glupszy od niej zeby nie miala z nim o czym rozmawiac i przy tym latwiej bedzie jej go wykorzystywać 4 Chce zeby byl pantoflarzem i latal za nia jak piesek i ciagle przytakiwal 5 chce zeby trzaskal przed nią drzwiami nie dawal kwiatkow nawet na urodziny ogolnie zadnych prezentow 6 Chce zeby zarabial mniej to bedzie zalezny od niej finansowo lub co gorsza zapozyczal sie u niej. No na litośc boską taka opcja przedstawiona powyzej jest lepsze. Prosze was spojrzcie realnie na zycie silniejszy wygrywa prosta sprawa. W tych czasach nie tylko trzeba je przezyc ale i umiejetnie je prowadzic.

Gość gość
Czyli kobieta jak nie ma własnej firmy, tylko pracuje dla kogoś też jest niezaradna, więc po co taka facetowi? 90% ludzi na tym świecie pracuje dla kogoś, więc tylko nieliczne kobiety mają szansę na faceta z własną firmą, a reszta będzie samotna :)... ale zaraz, zaraz... faceci mający własne firmy, często biorą sobie kobiety które im dorównują i mają podobny poziom intelektualny i status społeczny.

Gość gość
pracuje dla kogoś jest całkowicie zależny od pracodawcy x Aleś ty idiotka, nawet jeśli facet jest Panem we własnej firmie, to i tak jest zależny od innych, od pracowników, od klientów. Czyli jednak nie jest zaradny :)

ch... z wymaganiami, ona wyraźnie powiedziała, że chce inteligentniejszego do niej, bo sama jest głupia i lepiej zarabiającego, bo ktoś mniej zarabiający to nieudacznik - więc sama jest nieudacznicą. a który bogaty facet z ambicjami leci na głupie nieudacznice? :P sama po sobie pojechała w tym filmie.

Gość olfiona
14:33 to ty piprzysz glupoty przedsiebiorca sam sobie wydziela godziny pracy itp. Chce pracuje nie chce robi sobie przerwe a pracodawcy jada po pracownikach jak chca. Zabierają dni wolne majac w d***e czy ktos potrzebuje wolne czy nie, nie placą za nadgodziny i drą morde nadal nie widzisz roznicy pomiedzy przedsiebiorcą a zwyklym robolem?

Gość olfiona
Z biologicznegi punktu widzenia kobiety kieruja sie emocjami stad u nich dbalosc o kontakty o cieplo rodzinne a faceci sa zadaniowcami czyli wkonac zadanie i po sprawie stad facet powinien zjac sie zarabianiem. Wystaczy zobaczyc jak kobiety robia zakupy a jak faceci. Nie probojcie zacierac tych granic. Wiem ze to teraz modne ale biologi nie oszukasz.

Gość gość
przedsiebiorca sam sobie wydziela godziny pracy itp. Chce pracuje nie chce robi sobie przerwe x Ty chyba nigdy nie prowadziłaś firmy, chce to robi sobie wolne? Pracodawcy tyrają znacznie dłużej niż jego pracownicy, święto nie święto, ktoś musi tym zarządzać i zająć się papierami. Myślisz że prowadzenie firmy to takie proste, ze weźmiesz ludzi i oni wszystko za ciebie zrobią, a ty będziesz się opalać na wyspach Kanaryjskich i wypłacać pieniążki z konta które same z siebie napływają szerokim strumieniem. Zejdź na ziemię, tak to może pracować ktoś na samo zatrudnieniu, a nie ktoś kto ma pod sobą ludzi.

Gość olfiona
Mam wielu znajomych ktorzy prowadzą swoje firmy. Ci ktorych firma dobrze prosperuje mają swoich sprawdzonych ludzi, swoich podwładnych i tylko ich dogladają. Są sezony gdzie pracy jest mniej i można spokojnie odpocząć.

Gość gość
olfiona dziś hehehe jak właściciel firmy robi sobie wolne, to na ogół nie zarabia, pracownik idąc na urlop dostaje wypłatę, idzie na zwolnienie, dostaję kasę i to na pracodawcy leży ciężar aby jego pracownicy zarabiali, bo bez pracowników on również nie zarobi, a pracodawcy pieniążki z nieba nie spadają, bo sam musi zarobić na wszystko.

Gość gość
Właściciel firmy nigdy nie odpoczywa i wiem to po sobie, nawet podczas urlopu pracuję, bo ktoś musi kontrolować firmę, firma bez kontroli szybko padnie, a pracownicy nigdy nie zadbają o firmę jak właściciel, bo to tylko pracownicy, dla nich liczy się wypłata, a nie to czy firma przynosi zysk, czy nie, bo nie mają w tym interesu.

Gość olfiona
A taki robol jest na każde zawołanie i pracodawca łoi go na godzinach, mam też i takich znajomych. Tyrają caly tydzień, pracodawcs ma w d***e ze on musi jechac z dzieckiem do szpitali ma byc w robocie i koniec, albo plany sprzedazowe maja byc wyrobione bo jak nie to lecisz z roboty śmieciu to nic ze masz rodzine na utrzymaniu. Co ty myslisz ze ja sie wczoraj urodzilam i nie znam rzeczywistosci. W roznych stodowiskach sie obracam i widze tyrają nieudacznicy, zaradni faceci z dobrze prosperujacymi firmami a nie z warzywniakiem radza sobie bardzo dobrze bez wiekszej spiny.

Gość olfiona
Ja mowiè o konkretnych firmach i przedsiebiorcach nie o byle jakim biznesie i firmie krzak.

"Mam wielu znajomych ktorzy prowadzą swoje firmy. Ci ktorych firma dobrze prosperuje mają swoich sprawdzonych ludzi, swoich podwładnych i tylko ich dogladają. Są sezony gdzie pracy jest mniej i można spokojnie odpocząć. " X no to chyba masz tych znajomych w rolnictwie, ogrodnictwie albo innych sezonówkach. wybitnego inżyniera przy poważnym projekcie nie zastąpi żaden z jego pracowników, a świetnego specjalisty w pewnej dziedzinie prawa żaden z jego podwładnych.

Gość gość
Dla mnie to totalna kretynka , bezdennie glupia i wyrachowana , jestem kobieta ale nie da sie ogladac tego dziwadla , ten jej idealny facet to jakis robot , ktorego sama sobie wymyslila :(

Gość gość
ŻabAlka dziś ch... z wymaganiami, ona wyraźnie powiedziała, że chce inteligentniejszego do niej, xx O to to raczej nietrudno :D

Gość olfiona
Mam znajomego w wykonczeniówce, w transporcie i stolarce i firmie zajmujacej sie oznakowaniem pionowym i poziomym. Ich życie jest lightowe.

Gość olfiona
14:19 kazdy mierzy swoja miarą skoro dla Ciebie ona ma za duże wymagania, a tobie wystarczy facet pokroju Ferdynanda Kiepskiego to nie musisz jej wyzywać. Jak to mówia kazda potwora znajdzie swojego amatora.

Gość gość
A taki robol jest na każde zawołanie i pracodawca łoi go na godzinach, mam też i takich znajomych. Tyrają caly tydzień, pracodawcs ma w d***e ze on musi jechac z dzieckiem do szpitali ma byc w robocie i koniec, albo plany sprzedazowe maja byc wyrobione bo jak nie to lecisz z roboty śmieciu to nic ze masz rodzine na utrzymaniu. Co ty myslisz ze ja sie wczoraj urodzilam i nie znam rzeczywistosci. W roznych stodowiskach sie obracam i widze tyrają nieudacznicy, zaradni faceci z dobrze prosperujacymi firmami a nie z warzywniakiem radza sobie bardzo dobrze bez wiekszej spiny. x hehehe ty naprawdę jesteś nieźle pieprznięta :) i zdziwiłabyś się jaki roczny obrót można zrobić na warzywniaku, to jedyny sklep z produktami spożywczymi gdzie marża na towar osiąga poziom 100%, albo nawet i więcej. Akurat mam kolegę który ma 3 warzywniaki i obrót 200tys rocznie z jednego warzywniaka to nic nadzwyczajnego, więc sobie policz zyski :)

Gość gość
No właśnie ja jestem z branży wykończeniowej i nie mam nawet dnia wytchnienia, zlecenia są non stop przez cały rok, ba... nawet 30% zleceń odsprzedaję innym, bo nie jestem wstanie przerobić tego wszystkiego. Ta branża akurat wymaga szczególnego pilnowania pracowników, nadzoru nad robotami i rozmowy z klientami, nikt za mnie tego nie zrobi.

Gość Silene
Ale ona prawdę powiedziała. Po pierwsze jest piekną, zadbaną dziewczyną, zna swoją wartość i chce mężczyznę, który bedzie jej dopełnieniem. Osoby krytykujmące jej wypowiedzi są zakompleksione, nieatrakcyjne i niezaradne. Prawda w oczy kole, więc ją atakują.