Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Roksa to moj ulubiony portal randkowy

Polecane posty

Gość gość

Poznałem tam już 14 kobiet i każda randka zakończyła się seksem na pierwszej randce. Seks był wspaniały, nigdy tych kobiet nie boli głowa, mają ochotę na wszystko. Same kobiety idealne są na tym portalu,

Gość gość
Tam kobiet starczy na całe życie :-)

Gość gość
a HIV gratis

Gość gość
a gratis co otrzymałeś?

Gość gość
Anal i spuszczanie się do ust na pierwszej randce. : D

Gość emil77
Hehe, a co, jak idziesz do agencji towarzyskiej, to wychodząc jesteś z siebie dumny, że udało Ci się z nią przespać? :) Przecież na tym portalu na tym samym to polega, płacisz za seks, więc z czego być tutaj dumnym?:) Dumny mógłbyś być, jakbyś na normalnym portalu, randkowym, umówił się na normalną randkę i wtedy jakby Ci się to udało. Chociaż z mojej perspektywy nie wiem z czego być dumnym, bo jak dla mnie to nie o to moim zdaniem chodzi. Seks można znaleźć wszędzie, sztuką jest odnalezienie prawdziwej miłości, moim zdaniem. A o to nie jest już tak łatwo. Ja właśnie wtedy będę dumny z siebie. W różnych miejscach szukam tej miłości, ostatnio zacząłem też na mydwoje, bo gdzie indziej znaleźć, jak nie na portalu matrymonialnym? I to chyba jest prawdziwe wyzwanie, co? A nie zaliczenie dziewczyny, która reklamuje się w internecie i bierze za to kasę? :)