Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moglibyście być z dziewczyną z takimi piersiami?

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie. Takie są najlepsze autorko

Gość gość
Kalectwo. brrrrr

Gość gość
Są bardzo fajne. Spróbuj się zamartwiać czymś innym, ok?

Gość gość
"Po ciąży piersi nie są większe tylko opadają." Jako kobieta mogłabyś mieć trochę większą wiedzę. Żenujące.

Gość gość
Nie wiem moje E ma się dobrze po ciąży i nie opadło :P A i piersi nie opadają od ciąży tylko jak juz od niewłaściwego/ za długiego karmienia piersią. A autorka hmmmm... nie ma biustu. No to jest fakt. Chociaż to nie znaczy ze nikt jej nie pokocha. Nie każdy facet lubi duże cycki.

Gość gość
Dziewczyna z takimi piersiami na pewno nie poleci na żadnego kafe-zyeba.

Gość gość
jezeli to twoje to masz pryszcze ,to nie jest ladny fajny biust ,daleko mu do atrybutu kobiecosci i wcale nie mysle o cycach wielkich i zwisajacych,to sa male wypryski,sorry ale taka jest prawda. bydz moze poznasz kogos kto zaakceptuje ale zdecydowwana wiekszosc woli ladne kształtne cycki nie takie.

Gość gość
Ale jaja. Kafe nie przestaje mnie zadziwiać. Śliczna dziewczyna, śliczne ciało, śliczne piersi i krytyka na całego:).

Gość gość
bydz moze poznasz kogos kto zaakceptuje ale zdecydowwana wiekszosc woli ladne kształtne cycki nie takie. :P bydz może? zwolennik/zwolenniczka Pis-u? Robiłaś/łeś badania, że wiesz lepiej ? Jestem dojrzałym facetem i te małe piersi sa śliczne. Bedąc na plażach naturystycznych widziałem kobiety w różnym wieku z implantami i wygląda to ochydnie nawet nie to,że dobrze się przyglądając widac ślady operacji ale biust nie zachowuje się naturalnie jak kobieta chodzi, pochyla się. Jedna kobieta miała około 50 widać tu i uwdzie, że ciało już nie jest młode, a tu nagle duży z napiętą skórą biust co wygląda potwornie. Natura to natura :)

Gość gość
Ja chyba nigdy nie zrozumiem co to za zjeby tu siedzą :-D hejty na calego to ich żywioł. Strasznie zakompleksieni jesteście to tylko na forum dla psycholi sie dowartościowujecie :)

Gość gość
Ja lubię chodzić do sauny i na plażę nudystów i nie widziałem aby któraś z kobiet miała małe czy obwisłe piersi.Wy kobiety to musicie mieć słaby wzrok lub nie jesteście w stanie ocenić wielkości i kształtu swoich piersi i swojej figury.Dziwne bo w takie miejsca przychodzą kobiety w różnym wieku więc powinny się pojawiać takie z obwisłymi lub grube.