Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks przy dzieciach

Polecane posty

Gość gość

co myślicie? ostatnio byłam świadkiem sytuacji, wracałam ze znajomym do domu, po drodze zajechał do swojego kuzyna, wszedł bez pukania a tam on z swoją żoną golusieńcy!!! w pokoju było 3 ich dzieci, w wieku 2-6 lat, to jest nie do pomyślenia dla mnie! a oni nic, nawet zażenowani nie byli jakby to było najnormalniejsza rzecz na świecie

Gość gość
-35/10

Gość gość
tak, tak dla was wszystkie tematy są prowokacją ale pora otworzyć oczy i zrozumieć, że na swiecie różne rzeczy sie dzieją, opisałam NIESTETY autentyczną sytuację

Gość gość
to zgłoś na policję i do opieki społecznej, odbiora im dzieci i po sprawie

Gość gość
Może się przebierali? Bzykali się? Nie, to o co halo?

Gość gość
Jest to forma molestowania seksualnego. takie dzieciaki naprawde mają potem problemy. jak najbardziej można to zgłosić, choćby do opieki społęcznej by sprawdzono czy dzieci wykazują cechy molestowanych

to gorąco w chacie muszą mieć - listopad a oni golusieńcy :D

Gość gość
opieka już dawno tam siedzi, prawdziwa patologia i dzieci prawdopodobnie będą odebrane, temat założony po to aby uświadomić paniom mylącym rodziny biddne ale bez takich przygód, tak zwanych mopsiar z prawdziwą patologią, mogłabym wiele ,, ciekawostek" jeszcze opisać ale to przykre

Gość gość
Wiesz, ale niestety takie zachowania nieraz idą w parze z "mopsiarstwem". Ja z drugiej str mogę poopowiadać ;) Bieda nie prowadzi do patologii - ale patologia do biedy już tak.

Gość gość
20:35 Opisz te ciekawostki, bo aż mi się wierzyć nie chce, że ktoś jest na tyle powalony by uprawiać seks przy dzieciach :-o

Gość gość
pierwsze dziecko ta kobieta urodziła w wieku 16 lat, facet jest 16 lat starszy, karany, po odsiadce, opowiadała mi, że będąc już w ciąży w ten dzień gdy jej klasa miała bal gimnazjalny ona ze swoim piła piwo pod sklepem, i to najstarsze dziecko w wieku 5 lat wgl nie umiało mówić, wydawało dźwięki i to nie przez to, że jest nieme poprostu nie wiem ale gdy poszło do przedszkola (szkoła specjalna) to zaczeło uczyć sie mowy