Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczki bez BIK i zaświadczeń!

Polecane posty

Gość gość

Na cokolwiek potrzebujesz ile tylko potrzebujesz! Pożyczki bez BIK i zaświadczeń! Minimum formalności, uproszczona procedura. Decyzja w 15 minut, gotówka tego samego dnia! http://www.credit24h.pl ZAPRASZAMY

Gość kaszmirka33
Myślę, że lepiej jest korzystać ze sprawdzonych firm - vivus czy wonga. Bo w takich nieznanych można się narazić na jakieś dziwne zapisy i potem płacić.

Gość olga nowak
Zgadzam się z Tobą w pełni. Zresztą korzystałam z pożyczki w wonga i to była bardzo dobra oferta. 10zł kosztów to naprawdę "nic".

Witam! Olgo, dziękuję za skorzystanie z oferty pożyczki w naszej firmie. Maksymalna kwota pierwszej pożyczki w wonga.com do 60 dni wynosi 1500 zł, a jej koszt to tylko 10 zł. Co więcej, nowi Klienci mogą wnioskować o pożyczkę ratalną - do 3000 zł, nawet w 12 ratach! Koszt pożyczki ratalnej można poznać na stronie wonga.com, pod suwakami, którymi ustawia się kwotę pożyczki i liczbę rat. Aby wnioskować o pożyczkę należy przygotować: numer konta bankowego, dowód osobisty, adres e-mail oraz numer telefonu komórkowego (który będzie niezbędny do weryfikacji) i złożyć wniosek online na naszej stronie internetowej www.wonga.com. Decyzja o udzieleniu pożyczki podejmowana jest m.in. po sprawdzeniu wiarygodności kredytowej potencjalnych Klientów w BIK S.A. i biurach informacji gospodarczej oraz ocenie zdolności kredytowej Klientów. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość nutella001
A jak mam pożyczkę wzięta w banku to mogę się starać o 500zł w wonga?

Witam! Nutella001, kredyt zaciągnięty w banku nie stanowi przeszkody do otrzymania pożyczki w wonga.com. Dodam, że podejmując decyzję o udzieleniu pożyczki bierzemy pod uwagę m.in. informacje w biurach informacji gospodarczej i Biurze Informacji Kredytowej S.A. oraz ocenę zdolności kredytowej Klienta. W razie pojawienia się dodatkowych pytań jestem do dyspozycji. Zapraszam również do bezpośredniego kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na naszej stronie https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=fkafeteria. Pozdrawiam Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.

Gość cyprian112
A kolejna pożyczka w wonga to jaki koszt?

Witam ponownie! Cyprian112, każdorazowo kolejna pożyczka w wonga.com udzielana jest na indywidualnych warunkach. Maksymalny limit dla kolejnych pożyczek w wonga.com może wzrosnąć do wysokości 5000 zł, ale kwota ta ostatecznie jest uzależniona od indywidualnie obliczanej zdolności kredytowej. Całkowity koszt pożyczki widoczny jest już podczas składania wniosku - pod suwakami, na których wybiera się kwotę oraz czas, na jaki ma zostać udzielona pożyczka. Dodam, że Klienci wonga.com mają możliwość wzięcia udziału w Programie Korzyści, w którym najwięcej zyskują osoby terminowo spłacające swoje zobowiązania i rozwiązujące interaktywne testy na platformie Kapitalni.org. Spełniając te kryteria, przy kolejnej pożyczce można otrzymać lepsze warunki cenowe pożyczki. Zapraszam do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 22 388 88 88* lub skorzystania z chata na https://www.wonga.pl/live_chat?utm_source=kafeteria. W razie pytań jestem do dyspozycji Tomasz | Ekspert wonga.com * Koszt połączenia zgodny z taryfą opłat operatora.