Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podczas pierwszego seksu zrobiłam mu loda, jest mi wstyd

Polecane posty

Gość gość

Chyba się zagalopowałam:-( teraz jest mi wstyd, a on pewnie się już nie odezwie bo pomyysłał sobie pewnie pięknie o mnie:-(

Tego już akurat nie zmienisz...może sama pierwsza napisz do niego

Gość gość
chciałabym mieć tylko takie problemy w życiu :D przestań się zadręczać, ja tam zawsze od razu robię loda bo lubię i jakoś każdy zawsze dzwonił :D może to zależy od umiejętności :p

Gość gość
Ale mógł się przestraszyć mnie, a poza tym pewnie żle o mnie teraz myśli

Gość gość
Może on też jest taki rozwiązły i tylko go jeszcze bardziej do siebie przyciągnęłaś. Ja bym się załamał gdybym był na jego miejscu no ale ja to ja każdy jest inny.

Gość gość
i dlatego uważam , że seks jest dla ludzi dorosłych i dojrzałych emocjonalnie a nie dla jakichś nieogarniętych panienek, które chciałyby a boją się, próbowałyby a boja się. Jakbyś była pogarnięta to byś wiedziała, czy na pewno chcesz iść z tym facetem do łóżka, nie wstydziła się swojej seksualności, a on by się nie załamał emocjonalnie bo mu obciągnęłaś. Moja rada- powstrzymaj się z seksem aż do czasu kiedy będziesz na tyle dorosła zeby to robić świadomie i z pełną akceptacją

Gość gość
Jestem dorosła, ale jednak trochę mi wstyd:-( Wydaje mi się że on mógł przez to mnie skreślić bo pomyślał o mnie zle. Znaliśmy się tylko niecałe 2 miesiące i to był nasz pierwszy seks.

Gość gość
Pomyśl sobie stało się tego nie zmienisz jeżeli on będzie miał z tym problem to trudno widać tak miało być.

Gość gość
Teraz już przynajmniej wiesz , że tak się nie robi trzeba miarkować zapał bo można szybko się znudzić(lepiej powolutku siebie nawzajem odkrywać). Pewnie teraz zbyt dobrze nie myśli ale to z czasem minie i sam zadzwoni.

Gość gość
Powinien być wniebowzięty. Pewnie teraz marzy o kolejnym lodziku.

Gość gość
no i? no nie bardzo rozumiem....oboje chcieliście uprawiać, to chyba wiecie co się i jak robi, chyba chodziło o pier..nie a nie przytulanie w łożku? a jak chcieliście sie przytulać to trzeba było poczekać z seksem. Jak ludzie siebie chcą, to nie ma rozkminiania co kiedy robię w łożku, co mogę teraz a co za pół roku. I nigdy nie będzie za dużo namiętności. A jak nie chcą i mają problemy tego typu co wypada a co nie, to niech zrezygnują z seksu, bo szkoda sie nawet rozbierać

Gość gość
Kobieta im mniej daje tym większą ma wartość i ceni samą sobie aż chce się taką odkrywać .

Gość gość
haha no nie mogę :D trzeba sobie miarkować przyjemności :D tak chyba myślą ludzie, dla których seks to przykry obowiązek. Jest na świecie dużo różnych przyjemności, które można odkrywać razem, a jeżeli ktoś nas pociąga i fizycznie i psychicznie, zależy nam na sobie, jest dużo szacunku i uwagi to one nigdy się nie kończą i nigdy nie ma rutyny :) tak jak ktoś już wcześniej napisał, jak dorośli ludzie idą do łóżka to nie ma takich problemów..

Gość gość
Kobieta im mniej daje tym większą ma wartość i ceni samą sobie aż chce się taką odkrywać . ładnie brzmi, ale g... prawda. Ludzie sa rózni, jednych zwiążę odkrywanie siebie, innych dziki seks.

Gość gość
a ten lód to było glębokie gardło z połykiem ?

Gość gość
Gdyby on był maniakiem seksu, ogierem to bym się nie rpzejmowała, bo pewnie wtedy taki facet byłby wniebowzięty. Ale on nie był w łóżku super, raczej seks lubi umiarkowanie. Dlatego tak się teraz przejmuję:-(

Gość gość
a zrobiłaś mu glębokie gardło ?

Gość gość
żadne głębokie gardło i nie z połykiem, to było tylko z 3 liźnięcia bo on nie wytrzymywał

Gość gość
nie, płytkie z wypluciem

Gość gość
Dokładnie im bardziej się broni tym bardziej mnie kręci w sumie nie wiem czemu tak jest.

Gość gość
nie, płytkie z wypluciem X podszyw

Gość gość
Ale on nie był w łóżku super, raczej seks lubi umiarkowanie. Dlatego tak się teraz przejmujęsmutas.gif pffff i ty chcesz z nim dalej chodzić do łożka i sie męczyć w nudnym seksie bez emocji........

Gość gość
ha ,to jesteś dopiero poczatkująca w lodach

Gość gość
Kobitki ceńcie siebie to my też was będziemy cenić.

Gość gość
Kobitki ceńcie siebie to my też was będziemy cenić. aha, czyli ja kocham faceta, on mnie, jesteśmy na siebie nakręceni, chcemy bliskości, seksu itp, ale będę udawać, że tak naprawdę to on tak znowu na mnie nie działa w łożku, tak poleżę z miną cierpiętnicy, po seksie go poklepie po plecach. I on mi wtedy powie:laska chcę sie z tobą ożenić, bo ciebie wielce szanuję i cenię za to że dawałaś d... niechętnie i z pewnym obrzydzeniem. Musi być z ciebie porządna kobieta

Gość gość
Idioci dobrze zrobiłaś spełniłaś swoją rolę i on nie powinien mieć o to pretensji.

Gość gość
ja bym sie nie przejmowala tym co sobie facet pomyslal czy nie pomyslal, ale tym ze Ty w rewanzu nie dostalas minetki...

Gość gość
No bo zastanów się jeśli kobieta po tygodniu znajomości już rozkłada nogi to będzie to też robić przed każdym innym który o to poprosi to moje zdanie i mam do niego prawo.

Gość gość
dostałam minetkę

Gość gość
Nie po tygodniu a po 2 miesiącach