Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emixx

technik weterynarii, pomocy!

Polecane posty

Mam pytanie odnośnie Szkoły Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu w Poznaniu. Chciałabym w następnym roku iść tam na technika weterynarii. Mam wątpliwości, ponieważ szukając informacji o tej szkole i innych duża ilość osób mówiła, że ciężko po technikum znaleźć pracę, a jeżeli już jest to zarobek marny. Czy ktoś ukończył już technikum weterynarii i pracuje w swoim zawodzie? Bardzo kocham zwierzęta, niczego się nie brzydzę. Rozmyślałam nad liceum biochem, ale jeżeli nie pójdę na studia to nawet zawodu nie mam :/ zapraszam do konwersacji :)

Gość gość
pomyśl sobie gdzie możesz pracować z takim wykształceniem mi na myśl przychodzi tylko klinika weterynaryjna możesz być sekretarką lub asystentką takie posady są tylko w klinikach większość to jednak małe przychodnie w których jest jeden weterynarz który nie potrzebuje personelu moim zdaniem jak nie pójdziesz na studia weterynaryjne to ci to technikum nic nie da

polecam zrobić ten kierunek w plus edukacji we wroclawiu. maja go za darmo. i bez wpisowego. fajne zajecia praktyczne u renomowanych lekarzy weterynarii.

Gość gość
Po policealnej na weterynarii też można pracować w przychodzi weterynaryjne. Często się zdarza, że jeden lekarz nie jest w stanie sam wszystkiego ogarnąć i wtedy właśnie potrzebni są ludzie z doświadczeniem. Ja jestem po weterynarii w Delcie i dorywczo pracuje w przychodzi.