Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ja mam dużo kosmetyków?

Polecane posty

Gość gość

Czasem mam wrażenie, że niektore kosmetyki nie są mi porzebne. Sama nie wiem. Nie chce wydawać kasy na kosmetyki, ale z drugiej strony je lubię. W swojej kosmetyczce mam podkład eyeliner tusz do rzęs róż kredkę do brwi szminkę dwa lakiery do paznokci dwa balsamy do ciała odyzwkę do wlosow zel myjący do twarzy krem na noc krem na dzien krem pod oczy pomadkę ochronną to chyba minimum nie? a ja mam wyrzuty, ze to za duzo

Dzisiaj właśnie wyrzuciłam 5 opakowań po tuszu do rzęs, bo wszystkie stwardniały na kamień. Zostały 4 do użytku. Używam 4 różnych podkładów, w zależności od dnia. 3 rodzaje sypkiego pudru. Mam z 15 eyelinerów, w żelu, w kremie, w pisaku, w płynie, kolorowe, czarne. 4 odcienie różu, w zależności od tego jaki efekt chce osiągnąć. 3 rozświetlacze, 2 bronzery. 50 lakierów do paznokci. Jezu, pomadek ochronnych mam ze 20. A dalej to mi się nie chce nawet wymieniać. Podziwiam, że sobie radzisz z taką ilością kosmetyków. Ja w czasach liceum może i bym sobie dała radę, ale teraz? Dupa mi spaniała, muszę mieć w czym wybierać.

Gość gość
up

Gość dama z makijażem
No co wy dziewczyny! Cieni do powiek nie macie? Przecież to podstawa dobrego makijażu. Niby tyle kosmetyków, a co najważniejsze to nie macie. Polecam Makeup Revolution Iconic 1 http://puderek.com.pl/cienie-do-powiek/767-makeup-revolution-iconic-1-paleta-12-cieni.html Po prostu rewelka i za parę złotych W drogerii internetowej Puderek w ogóle mają superowe kosmetyki i na każdą kieszeń.

Gość gość
Iconic 1 jest naprawdę niezwykły i godny polecenia Chyba najlepsza paletka jaką można kupić w normalnej cenie

Gość gość
Jeszcze dobre perfumy sobie kupcie

ja wyrzucam na bieżąco ale mam dużo wiecej od cb autorko... 3 tusze, 5 kredek 5 pomadek 20 lakierów 3 podkłady najwiecej odżywek około 10 i szamponów chyba 5 reszta w mniejszych ilościach

Gość gość
Tak mało :D masakra

Gość gość
tez mam sporo kosmetykow, ale wiekszosc chowam do kartonow i wystawiam na sprzedaz, bo nie potrzebnie je kupilam :/ ale i tak lubie kupowac nowinki kosmetyczne- najczesciej te z golden rose, bo nie rujnują mojego portfela :D teraz mam brow styling gel do brwi, bo dobrze wystylizowane brwi to dla mnie mus :)

Gość asiutka   1999
wystarczająco.