Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość12312312

problemy z wytyskiem faceta

Polecane posty

Gość gość12312312

Moj maz (26l) ma problemy z wytryskiem- podczas stosunku narzeka, ze nic nie czuje.. Malo kiedy dochodzi do zbliżenia, tylko tyle co ja zainicjuje.. Dzis to sie zas powtorzyło- juz nie mam sily jestem wykonczona psychicznie- wczesniej miał problemy w tym temacie ale u nas to wyglada tak, że 2 razy dojdzie, a raz nie potrafi no ale dla mnie i tak to jest ogromny problem bo nigdy sie z czyms takim nie spotkalam. Tak jak pisalam wczesniej te problemy ciągną się od bardzo dlugiego czasu- blagam go zeby poszedł do lekarza, ale on nie pojdzie bo twierdzi, ze to nie ma sensu bo powie mu ze to przez zmeczenie ( zmeczenei zmeczeniem ale nie przy co drugim zblizeniu) i do tego bezczelnie mi proboje wmowic ze to jest calkiem normalne.. Ale to nie jest moj pierwszy partner i takich bajek mi nei wkreci.. POMOCY... Ps. Nie ma nikogo innego na 100%, nie wykazuje zainteresowania seksem no i dopiero ze mna poszedl do lozka 1,5roku temu.. Przyzwyczajoiny do reki, myslalam ze sie odzwyczai skoro sie juz nie mastrubuje... co robic ;( płacze, prosby, grosby, szczera rozmowa nic nie pomaga, bo przeciez wg niego TO CALKIEM NORMALNE i zadnego problemu nie ma..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować